Emet'te 3 Eylül Finali Konserlerle Yapıldı

3 Eylül Gazi Emetin kurtuluşu bor termal ve turizm festivali finali Kültür bakanlığı sanatçılarının yer aldığı konserlerle sona erdi.

PAYLAŞ

Final gecesi Emet Queen Termal resrot anfi tiyatrosunda gerçekleştirildi. Buradaki programa Emet Kaymakamı Furkan Seyman, Emet belediye başkanı Mustafa Koca, Hisarcık Belediye başkanı Mustafa Dmeirtaş,İlçe jandarma komutanı İsaÇobankaya, Emet Emniyet Müdür Ferhat Çakır, Ak parti Emet ilçe başkanı Ozan Tuncel, Mhp Emet ilçe başkanı Mustafa Mecit,BBP Emet ilçe başkanı Tekin Benli, Emet esnaf odası başkanı Ramazan Seval ve vatandaşlar katıldı

BAŞKAN KOCA “DAĞLAR DELİNİP 16 KM’DEN SU HİZMETİ GETİRİLDİ”
Programda halka hitap eden Emet belediye başkanı Mustafa Koca bugün ilçede 2 mutluluğunu birden yaşadıklarını ifade ederek; " 3 eylül Emet için semboldür. Milli mücadele direnişinin,Cevizdere destanının tescili 3 Eylül Kurtuluş günü.Aynı zamanda öğledne sonra düzeneldiğimiz törenle arseniksiz su için ilk suyumuzu Emet göletimizden verdik. 100 yıl önce düşmanı bu topraklardan kovduk. Milli mücadelemizde bu vatanı bize vatan eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyoruz" dedi.
Emet’in geçmişten bu güne su problemi için dağları delerek, 16 km’den gölet yapılarak ilçeye getirldiğini belirtitği konuşmasında projenin hayata geçmesinde işin başından sonuna emek veren herkese teşekkür etti.
Dönemin bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte temel attıklarını programa katılamadığını belirterek ilçe halkına selamlarını ileten başkan Koca; "Bu suyun sulamadada kullanılacağı için yetmeyeceğini ifade edenler var. Bu gölet 50 bin nüfusa hitap edecek şekilde planlanmış ve yapılmıştır. Bu suyla belediye olarak aylık 1 milyon TL elektrik masrafından kurtulacağız ve halkımıza hizmet için bu paraları kullanacağız.Belediye olarak yaptıkları sosyal belediyeciliği 16 yıl önce başlattıklarını ve bu kapsamda yapıaln çalışmalarıda aktaran başkan Koca; "Hangi görüşten olursa olsun Emet sevdası ile tüm halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

PROTOKOL TAKI TÖRENİNDE BULUŞTU
Gecede sünnet ve kulak delme etkinliğine katılan 16 çocuğa hediyelerini Kaymakam Furkan Seyman, Belediye başkanı Mustafa Koca, Hisarcık belediye başkanı Mustafa Demirtaş, Ak parti ilçe başkanı Ozan Tuncel ve Mhp İlçe başkanı Mustafa Mecit takdim etti.
Daha sonra sahne alan Kültür bakanlığı sanatçıları Senem Gül ve Kağan Alptekin 2 saat süren bir konser veririken etkinlikler sona ermiş oldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN