EMET'TE ACİL ÇÖZÜM BEKLENİYOR !

Emet ilçesine yapılan akıllı kavşak sorun yaratmaya ve her hafta kazalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bir an önce çözüm üretilmez ise aynı durumları yaşamaya devam edeceğiz

PAYLAŞ

Bu kavşağın akıllanmaya niyeti yok! Emet’te şikayetler artıyor Emet ilçe girişindeki akıllı kavşakta sıkça kazalar olmaya devam ederken vatandaşlar kavşakta yeni bir çalışma yapılmasını istiyorlar.

HİÇ KİMSE MEMNUN DEĞİL

Akıllı kavşaktan, sürücüler, yayalar, sanayi esnafı gibi toplumun her kesimden memnuniyetsizlik ve şikâyetler artarken kesin çözümün daha öncede ifade edildiği gibi köprülü kavşak olduğu görüşünde birleşiyorlar. Kısa vadede Akıllı kavşakta çözüm üretilmesi adına yeni düzenleme yapılması talep edilirken, bu kavşağın kazalarla daha çok haberlere konu olacağı yorumları yapılıyor.

Her hafta birkaç kaza yaşanan kavşak ve onun devamı ilçe giriş düzenlemeleri maddi hasarlı kazalarla atlatılırken, yeni düzenlemeler yapılması akıllarda soru işaretleri bırakıyor. Vatandaşlar bundan sonra ölümlü kaza olmadan önlem alınmasını istiyorlar.

KAVŞAK ÖNCESİ IŞIKLI LEVHALARLA UYARI YAPILAMAZ MI?

Bölge halkı her ne kadar yol ve güzergahı bilsede son yaşanan kazada olduğu gibi yabancı araçlarında uyarılması adına, ileride Akıllı kavşak olduğunu belirten ışıklı levhaların olmasının kazaları önleyeceği bildiriliyor. Akıllı kavşak denilen yol çalışmalarında vatandaşların kavşak, heleki Akıllı kavşak! Kültürü olmadığı için uyarı levhalarının şart olduğu vurgulanıyor. Üniversite, Hastane, gençlik merkezi vb. kurumlar bulunması nedeniyle yayalarında çok olma ihtimali olan mevkide daha aydınlatıcı ve ışıklı uyarı levhaları ile olası ölümlü kazaların önlenmesi gerektiği belirtilerek yetkililerden bu konuda acil çözüm üretmeleri bekleniyor.

Emir BELEN

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN