Emet'te Bu Evin Elektrik Sorunu Çözülemiyor?

Emet ilçesi Dere Mahallesi Gedik arkası mevkiinde yaşayan Himmet Erdoğan, yaklaşık 15 gündür elektriklerinin günaşırı gittiğini, bu konuda yetkililerin sorununa çözüm bulamadıklarından şikâyetle yetkililerden destek beklediğini ifade etti.

PAYLAŞ

Erdoğan, ilçede bulunan elektrikçileri evine getirdiğini, elektrik idaresi yetkililerinde sıkça gelmesi rağmen çözüm bulunamadığını belirterek;

”İç hat dış hat çoğu hattı yenilememize rağmen çözüm bulunamadı. Jeneratörde getiriverdiler. Elektriğimizi en gazla 2 gün sonra gene gidiyor. Şalterler atıyor. Elektrikli aletlerimizi evde kullanamıyoruz” dedi.

KÜTAHYADAN GELEN EKİP ‘ÇOCUKLAR ŞALTER İNDİRİYOR TUTANAĞI TUTTU”
En son Kütahya’dan elektrik idaresi yetkililerinin evlerine geldiğini ifade eden Erdoğan;

” Kütahya’dan gelen ekip kablolarda ölçüm yaptı. Her şeyin normal olduğunu söyledi.  Onlar varken şalter gene attı. O arada şalterin yanında benim 16 yaşındaki çocuğumu görünce çocuk kapatıp açıyor gibi tutanak tutmuşlar. Hal bu ki 15 gündür ilçeden gelen ekiplerde burada şalterin kendi attığına şahit oldular. Bende bu konuda ilçedeki ekiplerin arızlara şahit odluğunu söyledim. Ama anlatamadık. Ailecek bu durumdan mağduruz. Mağduriyetimizin giderilmesi için yetkililerimizden yardım bekliyoruz “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN