EMET TE BU YIL BEKLENTİLER ÇOK YÜKSEK

Emet ilçesi 2017 yılı bahar aylarının ilk günlerini yaşarken, halk Kaymakamlık ve belediyeden iki önemli konuda atağa geçilmesini bekliyor..

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçesi 2017 yılı bahar aylarının ilk günlerini yaşarken, halk Kaymakamlık ve belediyeden iki önemli konuda atağa geçilmesini bekliyor..

            Şehir içi araç trafiğinin her geçen gün yoğunlaştığı ilçemizde daha önce hükümet meydanı ile beraber yapılacağı belirtilen, hükümet arkası katlıotopark,işhanı ve konferans salonu projesinin hayata geçirilmesini bekliyor.

            Emet belediyesi ile Emet kaymakamlığının ortka projesi olan hükümet meydanı projesi kapsamında  hükümetin arka tarafından bulunan boş arsanın belediyeye devri gündeme gelmişti.

            Ancak mevzuat gereği devredilemeyen arsa kaymakamlıkta kaldı.İlçe Kaymakamı Mahmuthan Arslan gazetemize verdiği demeçte  bu alanın otopark sorununada katkı sunması için katlı otopark projesini tekrar değerlendireceklerini ifade etmişti. Kaymakam Arslan’ın iki taş kanyonu yol genişletilmesi,ilçe kütüphanesi,yenice hamamları gibi çalışmalarda başlattığı işlerde takipçiliği  ve hızını gören vatandaşlar Hükümet arkasına katlı otoparkında yapılmaya karar verilirse kısa sürede bitirileceğini inanıyor.

            Kamuoyunda katlıoptopark’ın resmi kurum araçları yanında resmi kurumalrda çalışan personellerin de araçlarını muhafaza ederek araç yoğunluğuna azaltacağını  inanılıyor.

            Bir diğer konu ise Emet termal apart ve yüzme havuzları yapımı…

            Belediye başkanı Mustafa Koca projesi hazır olan yüzme havuzlarının çevresine apart yapımlarıda düşünüldüğünden ve istimlakların devam ettiğini açıklamıştı.Başkan Koca istimlakların büyük ölçüde tamamlandığını beyanla bu yıl içinde yapımlarına başlanmasının hedeflendiğini belirtmişti.

            Vatandaşlar 89 yılından bu  yana ilçede  36 olan apartın 37 olmamasından şikayet ederek,belediyenin apart projelerini biran önce hayata geçirmesini bekliyor. Mevcut otel işletmesinde devre tatil vb. her şey dahil konaklama sistemler nedeniyle Emetlinin istediği şekilde faydalanılamayan apartlar konusunda belediyeden yeni apartlar yaparak hizmete geçirmesini bekliyor.

            Apart yapımları çoğaldıkça sadece konaklama için yüzlerce turistin ilçeye geleceği,bununda ilçe ekonomisine katkı çarşıya hareket getireceği ifade ediliyor.Ayrıca apartlar yanında  özel geniş aile banyoları yapılmasında halkın talepleri arasında

            Emet halkı 2017 yılı sonunda yıl değerlendirmelerinde Kaymakam Arslan’dan otopark konusunda yapılan çalışmaları,belediyeden sie apart konusunda yapılan çalışmalarını faaliyet raporlarında görmek istiyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN