EMET'TE MAYIS AYINDA KİCK BOKS HEYECANI YAŞANACAK

Kick Boks Federasyonu Kütahya İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan EMET TERMAL ARENA Kick Boks Şampiyonası hazırlıkları devam ediyor.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Kick Boks Federasyonu Kütahya İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan EMET TERMAL ARENA Kick Boks Şampiyonası hazırlıkları devam ediyor. 12 - 13 Mayıs 2017 tarihlerinde Emet Termal Otel'deki Amfi'de gerçekleştirilecek Kick Boks turnuvası için hazırlıklar başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü nezaretinde yapılacak müsabakalar öncesinde farklı sosyal etkinlikler de planlanıyor. Yaklaşık 70 bayan ve erkek sporcunun katılacağı müsabakalarda derece yapanlara madalya, kulüplerine plaket ve sürpriz hediyeler verilmesi kararlaştırıldı.

Emet Termal Otel Müdürü Mustafa HÜGÜL ve Kick Boks Kütahya İl Temsilciliğinin birlikte organize ettiği bu şampiyonada Emet halkının da farklı bir heyecan yaşayacağı şimdiden belli oluyor. Bu konuda gerekli her türlü katılımı sağlayan Emet Thermal Resort & Spa & Clinic Hotel yönetimi ilki yapılacak olan bu şampiyonanın Geleneksel hale getirilmesi için de ileriye dönük mutabakatın sağlanmasını istiyor.

Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Kick Boks Federasyonu bünyesinde Uluslararası alanda elde edilen büyük başarılara Kütahyalı Kick Bokscularımızın da önemli katkıları var. İçimizden Dünya ve Avrupa Şampiyonu sporcular çıkarttık. Bu turnuva vesilesiyle hem bu sporcularımızı Emet halkına tanıtmak, hem Kick Boks heyecanını Emet halkımıza yaşatmak, hem de Termal Başkenti Emet'imizi ve Emet Thermal Resort & Spa &Clinic Hotel'imizi tanıtmak bakımından ilkini yapacağımız bu şampiyonanın geleneksel hale getirilmesi için biz de azami gayreti göstereceğiz" dedi. -

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN