Emet Termal Otel Yetkilisinden Açıklama

Emet Termal otelin mühürlenmesi ile ilgili olarak firma yetkilisi açıklama yaptı.

PAYLAŞ

Emet thermal otel alt yüklenicisi Ankalotus vinç Ltd Şti. bir basın açıklaması yaparak, dğn yaşanana otle mühürleme oalyının  kültür ve turizm bakanlığına başvrunun cevabını beklerken verilmeyen süreden kaynaklanan bir durum olduğunu ifade etti. Hukuki mücadelenini devam edeceği bildirilen açıklama şöyle;
“Kamuoyuna acıklamamızdır,
Dün yaşanan olaylar ve açıklamalardan ibaret olarak bu açıklamayı özetle cevap  vermek istedik. Dün ki karar Kültür ve turizm bakanlığının tebliği ile gerçekleşen ve başvurumuzun olduğu bu yazıyı beklerken verilmeyen sureden dolayı yaşanan durumdur. Sosyal medyada olduğu gibi belediyenin açtığı / açmış olduğu karslıklı davalar ile alakası olmayıp farklı çarpıtılarak yorum yapılmasına ilişkin açıklamaihtiyacı doğmuştur. 
Ek olarak bu süreçte belediyenin personeli de cıkarmamıza ilişkin dayatmasına rağmen personel hic bir şekilde işten cıkarılmayacaktır. Burada belediyenin tahliyesi , davayı kazanması gibi bir durum söz konusu değildir. Yaşanan tüm zararımızla ilgili olarak tüm başvurularımız bugün yapılmıştır. 50 kişinin calştığı  is yerinde sanki belediye gücü ile kapatılmış gibi olayı göstermeye çalışılması ile ilgili de gerekli tedbir yayın yasağı şeklinde başvurularımız ve hukuki savaşımız devam edecektir. Yanımızda olan tüm personele sonsuz sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur. Ankalotus vinç taah Ltd şti yetkilisi ÖMER  KARA”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN