EMET TERMAL RESORT MEMLEKETİ İFTARDABİR ARAYA GETİRDİ

Mübarek ramazan ayının son günlerini yaşadığımız bugünde Emet termal resort Emet'i hatun salonunda düzenlediği iftarla ilçemiz protokolünü, sivil toplum örgütlerini, oda başkanlarını, siyasi parti başkan ve temsilcilerini, daire müdürlerini bir araya getirdi.

PAYLAŞ

Mübarek ramazan ayının son günlerini yaşadığımız bugünde Emet termal resort Emet’i hatun salonunda düzenlediği iftarla ilçemiz protokolünü, sivil toplum örgütlerini, oda başkanlarını, siyasi parti başkan ve temsilcilerini, daire müdürlerini bir araya getirdi.

Emet termal resort işletme müdürü Ramazan Sezer ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftara Belediye başkanı Mustafa Koca, Garnizon komutanı Murat Kılıçaslan, Emniyet müdürü Gökhan Yıldırım, Emyo müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Bircan, Ak parti İlçe başkanı Av. Mehmet Yağcıklı, Saadet partisi ilçe başkanı Mehmet Hamamcı, Dsp ilçe başkanı Mustafa Akın, Esnaf odası başkanı Abdullah Ünal, Ziraat odası başkanı Sami Yüksel, Taşıyıcılar koop. Başkanı İbrahim Erdoğan, Şoförler odası  başkanı Ahmet Kaymak, İl genel meclisi üyesi Mehmet Taşkıran, bazı köy muhtarlarımız, daire müdürleri, STK temsilcileri katıldı.

Konuklar Kur’an tilaveti dinleyerek iftarı beklerken iftar sonrası semazen gösterisi ile iftar yapıldı. Gecede konuşan Emet termal resort müdürü Ramazan Sezer Emet’in termal turizm macerasının 1988 yılında başladığını belirterek geçmişten bugüne ilçe turizminin gelişmesine katkıda bulunan belediye başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti. Müdür Sezer, ilçede sosyal anlamda önemli bir boşluğu doldurduklarını belirterek ilçenin sosyo kültürel ve ekonomik anlamda kalkınmasına Karadereli şirketler grubu olarak otel işletmeciliği ile önderlik etmenin Mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Müdür Sezer, Emet termal resortun 130 kişilik personeli ile ilçe istihdamına önemli bir katkı sağladığını belirtirken, ülke turizmi adına da yıllık 100 bin geceleme ile destek verdiklerini sözlerine ekledi.

Program sonunda Emet’te termal atılımı ilk başlatan ve 36 apart ile ilçe turizminin önünü açan eski belediye başkanı Ünal Öztaş’a ve Emet termal resort hizmet binasının ilk temelini atan eski belediye başkanı İsmail Fidancı’ya şükran plaketi verildi. Plaket takdiminde konuşan Ünal Öztaş belediye başkanı ve bu ilçenin bir halkı olarak başlattıkları bir atılımın gelişerek bugünlere gelmesinden duydukları memnuniyeti ifade etti. Öztaş ayrıca otel yönetimine böyle güzel bir gecede kendilerini de unutmayarak onure edilmelerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Gecede Milli Şairimiz Sezai DÜŞMEZ’in okuduğu Elveda Ramazan adlı şiiri büyük bir beğeni ile dinlendi.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

BUNLARA DA BAKIN