Emet ve Hisarcik'ta ilk fabrika üretime başlıyor

Emet-Hisarcık orta ölçekli sanayinde ilk yatırımcı olan Sima porselenin fabrika montaj çalışmaları sürerken, işin yüzde 80'inin tamamlandığı ve Eylül 2024, en geç Ekim başında üretime başlanmasının hedeflendiği bildirildi.

PAYLAŞ

Son yapılan kongrede kooperatifi fesh edilerek Anonim şirkete dönüşme çalışmaları başlayan sanayide ilk etapta 350 kişinin istihdam edileceği Sima porselende montaj çalışmalarında sona geliniyor.

 

EYLÜL-EKİM ÜRETİME BAŞLAYACAK

Fesh edilerek anonim şirkete dönüşen sanayide kooperatif başkanı olan Abdülaziz Çıbuk ilk yatırımcıları olan Sima porselenin hızlı bir şekilde montaj çalışmalarını sürüdürmelerinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek;” Bölge halkımız kadar bizlerde heyecanlıyız. İnşallah yılların emekleri Eylül- Ekim ayında gerçeğe dönüşecek. 350 kişiye iş imkanı sağlayacak porselen fabrikamız hızla tamamlanıyor “dedi.

BÖLGEMİZ HIZLA KALKINACAK

Fesih edilen Kooperatif başkan yardımcısı Ali Er ise her şeyin hayal etme ve uzun süre verilen emeklerle gerçekleşiyor olmasından duyulan mutuluğu anlatmanın tarifsiz odluğunu belirterek; "Sima porselen 350 kişiyle Bambu fabrikamız 150 kişiyle işe başlayacak. Bu sayılar üretimler artıkça hızla artacak. Emet ve Hisarcık ilçelerimizde gençlerimize alternatif iş kapıları olacak.Emet ve Hisarcık belediyelerimizi sanayimizin gelişimi için anonim şirket çalışmalarını sürdürüyorlar. Bölgemiz sanayi hamlesi ile inşallah hzılı bir gelişim sağlayacak “dedi.

Emir BELEN

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN