EMET VE HİSARCIKTA TAŞIMALI KAYMAKAM DÖNEMİ

Emet ve Hisarcık ilçelerinde bir süredir kaymakamların bulunmayışı ve diğer ilçe kaymakamlarınca vekaletle yürütülmesi eleştirilere neden oluyor

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ve Hisarcık ilçelerinde bir süredir kaymakamların bulunmayışı ve diğer ilçe kaymakamlarınca vekaletle yürütülmesi eleştirilere neden oluyor.Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan’ın Yakutiyeye atanarak haftasına görev e başlamasına rağmen ilçeye atanan yeni kaymakamının henüz göreve başlamamış olması Emet kamuoyunu rahatsız ediyor.

            İç işleri bakanlığı Valiler ve Kaymakamlar kararnamesi ile Emet ilçesi kaymakamlığına atanan Karaman Vali yardımcısı Dr.Sezer IŞIKTAŞ Ağustos ayında atanmasına rağmen henüz Emet ilçesinde göreve başlamadı. Emet ilçesine Çavdarhisar kaymakamlığınca vekalet ediliyor.Hisarcık ilçesinde ise görevden alınan Kaymakam Davut Bayraktar yerine Ağustos ta atama yapılmazken Simav kaymakamlığınca vekalet ediliyor.

            Emet Kaymakamlığına atanan Işıktaş’ın gelmeyeceği yönünde söylentiler çoğalırken daha önce görüştüğümüz Işıktaş  ilçeye geleceğini ifade etmişti.  24 Ağustosta Karamanda tayini çıkan kaymakamlar ve vali yardımcıları için veda yemeği düzenlenirken, ilçemize atanan Işıktaş ta  veda yemeğinde yer almıştı..Aradan geçen 3 aylık zamana rağmen  yeni kaymakamımızın görevine başlamaması kamuoyunda tartışılıyor. Emet ve Hisarcıklı  Vatandaşlar  komşu ilçe kaymakamlarının kendi yoğunluklarında ilçe ve köylerinin sorunlarına yeterli zamanı ayıramayacaklarını ifade ederken yeni kaymakamların biran önce atanmasını ve göreve başlamasını talep ediyorlar.

            Emet kamuoyuda ilçeye atanan kaymakamın biran önce başlaması için İlçe AK parti teşkilatının,il başkanlığını ve Milletvekillerini konuyu yakın takibe alarak, biran önce sonuçlandırmasını talep ediyorlar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN