Emet: Yeni Okul İnşası Başlıyor

Emet Cevizdere Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi binasının yapımı ihaleye çıkıyor.AK Parti Emet ilçe başkanı Ozan Tuncel ihaleye çıkacak okul inşasının 450 takvim gününde tamamlanacağını açıkladı.

PAYLAŞ


Eski adı ile ÇPL olarak bilinen ve 2 yıl önce depreme dayanıklı olmadığı için yıkılan okulun öğrencileri, okul bahçesinde daha önce yapılan teknik atölyelerde ders görüyordu.
Kütahya il özel idaresince 6 Ağustos 2024'te ihaleye çıkacak olan okul inşası yer tesliminden itibaren 450 takvim gününde tamamlanacak. 3 kat 12 derslikle inşa edilecek okul 1300 m2 alanda yapılacak.

“ EĞİTİM HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ OLMUŞTUR”
Ak parti ilçe başkanı Ozan Tuncel AK parti iktidarı döneminde Emet ilçesine yeni ve modern okulların kazandırıldığını bunun yanında yüksek öğrenim içinde KYK yurdu yapımı ile de ilçenin bir okullar şehrine dönüşümüne katkı verildiğini ifade ederek; "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde insan odaklı hizmeti önde tutan AK parti eğitime büyük önem vermektedir. İktidarımız dönemininde birçok okulumuz yenilerek ilçemiz eğitimine sunulmuştur. Şimdide Emet Cevizdere Şehitleri mesleki ve Teknik Anadolu lisemizin inşaatına başlanıyor.450 takvim gününde tamamlanması planlanan okulumuzla ilçemiz yeni bir 12 derslikli Anadolu lisesine daha kavuşmuş olacak. Okulun ilçemize kazandırılmasında desteklerinden dolayı, il başkanlığımız, Milletvekillerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Emir BELEN

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN