EMETİN GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

Emet Ak parti ilçe başkanlığı için resmi başvurusunu yapan ilçemiz iş adamlarından Barbaros Karaosmanoğlu,bir basın açıklaması yaptı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Ak parti ilçe başkanlığı için resmi başvurusunu yapan ilçemiz iş adamlarından Barbaros Karaosmanoğlu,bir basın açıklaması yaptı.

Karaosmanoğlu, Emet olarak bir dakika bile zaman kaybına tahammülleri olmadığını, ilçenin tüm resmi kurum ve stk’ları ile birlikte elele gönül gönüle vererek biran önce  atılım hamlesi başlatılması gerektiğini ifade etti.

Karaosmanoğlu  Termal,bor madeni ve orman zengini ilçemizde  beklenen  sinerjiyi oluşturarak, atılıma dönüştürmek için ekipleri ile birlikte göreve talip olduklarını ifade ederek,

“ Eti maden işletmeleri vasıtasıyla ilçemizde kamu yatırımları devam edecektir. Ama bizler bölgesel kalkınmayı sağlamak adına başta   termal kaynaklarımızın etkin kullanılması olmak üzere, orman sanayi ve doğa turizmine yönelik  projeler üretmeliyiz.Yerli ve yabancı yatırımcıları bölgemize çekerek yatırım yapmalarını sağlamaya çalışmalıyız. Hükümetimiz  vasıtası ile bir çok hibe kaynaklar vatandaşlarımıza aktarılmaktadır. Maalesef bu hibelerden bölge olarak faydalanamamaktayız.İlçe siyasi yönetimi olarak   gençlerimize taşeron işleri bekletmek yerine, kendi işlerini kurmaları, yada iş imkanı bulabilecekleri bölgesel şirketleşmelere  yoğunlaşmamız daha gerçekçidir. Özellikle  Emetbor işletmemiz bünyesinde çalışan taşeron işçilerimizin karşılaştıkları sorunların çözümü ve yeni sorunlarla karşılaşmamaları adına gerekli tüm tedbirleri almayı da  kendimize görev kabul ediyoruz.

İlçemiz adına yapacağımız çalışmalar ile hem bölge insanımızın ekonomik refah seviyesini artırmak,hemde alternatif istihdam olanakları  oluşturmak zorundayız. Termal cenneti Emetimizde başta apart projeleri olmak üzere, ilçemiz esnaflarına direk ekonomik katkı sağlayacak projeler için  çalışacağız.”dedi.

İlçenin  çevre ilçe yol bağlantı çalışmalarının  daha hızlı  bir şekilde tamamlanması adına Ankarada yoğun bir mesai harcayacaklarını ifade ederken,Emet-Gediz yolunun  da biran önce  yapım aşamasına gelmesinin bölgesel kalkınma adına çok önemli olduğuna  vurgu yapan

Karaosmanoğlu,;” Emet’te belediye,Kaymakamlık,Orman işletmesi,Emetbor, Karayolları gibi kurumlarımızla iş birliğine giderek yerelde bir çok sorunumuzu kolayca halledebileceğimiz gibi,oluşturulacak birliğimiz le daha büyük projelere ortak imzalarımızı atabiliriz.”dedi.

 

 Karaosmanoğlu;” Emet hepimizin. Bu ilçede yaşıyoruz. Ve Allahın izni ile de çoluk çocuklarımızında ilçemizde ikamet etmesini istiyoruz. Çocuklarımız için bugün sorumluluk alarak, daha gelişmiş bir Emet miras  bırakmayı kendimize görev sayıyoruz.İktidar kazanımlarından ilçemizin  azami faydalanması, birlik ve beraberlik içinde Emet ve yarınlarımız için çalışmak için yola çıktık. Emete hizmet için yola çıkan  adaylarımıza başarılar dilerken, bu süreçte kazananın halkımız ve ilçemiz olmasını diliyorum.Allah yardımcımız olsun  “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN