Emetli Tır Şoföründen Köfteci Yusuf'a Destek

Emet ilçesinde nakliyecilik yapan 127 esnaftan biri olan Mustafa Sarı, son günlerde ürünlerinde domuz eti bulunduğu iddiaları ile gündeme gelen Köfteci Yusuf'a ağır bir karalama kampanyası başlatıldığını söyledi.

PAYLAŞ

Kamyoncular olarak yollarda bir tas çorbayı 200 TL’ye içerken Köfteci Yusuf tesislerinin tüm kamyonculara pırıl pırıl temiz ve ucuz lokantalarını açtığını belirten nakliyeci esnaf Sarı şunları söyledi;

BİZİM KAMYONCU ESNAFINA ÇOK DEĞER VERMİŞTİR
“Ben kamyoncu şoförüyüm. Kütahya Emetliyim. Aynı zamanda Tavşanlı‘da 35 sene durdum. Köfteci Yusuf denilen beyefendi bizim kamyoncu esnafına çok değer vermiştir, sahip çıkmıştır. Pırıl pırıl mekânlarıyla, tuvaletleri ile bizi ağırlamıştır. Daha öncede köftelerin de soya küspesi var dediler. çeşitli karalamalar yaptılar, şimdi domuz eti lafları dönüyor. Antalya’da veya çeşitli yerlerdeki otellerde hepsinde domuz eti yediriliyor kardeşim. Kamyoncu arkadaşlar size söylüyorum yollardaki sahtekârlar bir çorbayı 200 TL’ye satıyorlar.”
BİZ KAMYONCU OLARAK KÖFTECİ YUSUF’UN YANINDA OLMAYI TERCİH EDİYORUZ
“Köftelerinin içinde et bile yok. Tavuk kemiği, yumurta ekmekle köfte yapıp yediriyorlar. Ondan sora yok Tekirdağ köftesi, yok Safranbolu köftesi yok İnegöl köftesi diye kandırıyorlar. Hepsi boş kardeş, bu adama sahip çıkalım yanında olalım. İznik’te güneş doğdu bu adamı batırmaya çalışıyorlar. Biz kamyoncu olarak köfteci Yusuf’un yanında olmayı tercih ediyoruz biz de hakkı çoktur lütfen hep beraber bu adama sahip çıkalım.”
TÜM MOLA YERİM KÖFTECİ YUSUF’UN MEKANLARI
Nakliyeci Mustafa Sarı, daha önce olduğu gibi bundan sonrada tüm mola yerlerinin köfteci Yusuf’un mekanları olacağını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN