Emetliler merakla bekliyor ! 32 apart yapımı gerçekleşecek mi?

Emet belediye başkanı Mustafa Koca bundan önceki döneminin son aylarında Emet büyük hamam mahallesinde belediyeye ait arazi üzerinde konuşlandırılacak 32 apart için teknik şartnameler hazırlanarak ihaleye çıkarmıştı.

PAYLAŞ

2018’DE KARAR ALINMIŞTI
 İlçede termal turizmin gelişmesi ve ilçe ekonomisine katkı sağlaması adına yıllardır dillendirilen yeni apart yapımları konusunda  Emet belediye meclisin 2018 yılı Mart ayı başındaki toplantısında karar alınmıştı.

YENİDEN İHALEYE ÇIKMASI TALEP EDİLİYOR
Büyükhamam mevkiinde 3500 m2 alan içeresinde her biri 50 m2  iki katlı 32 adet  apart yapımı için projesı başkan Koca'nın önceki döneminde hazırken şimdi  tekrar ihaleye çıkarılması talep ediliyor.

BAŞKAN KOCA GEREKEN DESTEĞİ VERECEKLERİNİ  AÇIKLAMIŞTI
Başkan  Mustafa Koca  gerke o dönem gerek bu seçim dönemi öncesi bundan sonra önceliklerini termal turizme ağırlık vereceklerini ,ifade ederken şu demeçleri vermişti

”Emet ilçemizde  termal turizmde yerli ve yabancı yatırımcının önünün açılması halkımızın ortak beklentileri arasında.Belediye ve meclis olarak üzerimize düşeni yaptık. Apart turizmi ilçemiz ekonomisine ve yılın 8-9 aylık zaman diliminde nüfusunun artmasına katkı sağlayacak bir yatırımdır. 89 dan bu yana  36 apart ta kalan ilçemizde  bu sayının üzerine koymayı kendimize vazife kalbul ediyoruz. Gerek ilçemizden gerek ilçe dışından yatırımcılarımız ilçeye apart tesis yapımı için ihaleye katılabilir.Apartlarda belediye olarak sıcak su desteğinide sağlayacağız. İhaleyi alacak firma veya şahıslar termal turizm alanındaki apart tesislerimiz yanındaki arsaları da alarak daha büyük tesislerde kurabilirler.Bizlerde böyle bir durumda belediye olarak gerekli desteği vereceğiz. Amacımız çok daha fazla sayıda tamamlanmış apartları ilçemize kazandırmaktır.”
Başkan Koca’nın Ustlaık dönemi  olarak adlandırılan 3. Başkanlık dönemide yeni apartları Emet ilçesine kazandırması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN