EN KISA ZAMANDA YOLU BİTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ak parti Emet ilçe başkanı Hüseyin Doğan, asit tankerleri kazalarınında gösterdiği üzere bu yolun en kısa sürede bitmesi için çalıştıklarını ifade etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

AK parti Emet ilçe başkanı Hüseyin Doğan ilçemizde 2 gündür gündemde olan asit tankeri sızıntısı  ve meydana gelen kazalar üzerine bir açıklama yaptı. Başkan Doğan kazada yaralananlara acil şifalar dilerken  Emet Tavşanlı yolunun bir an önce tamamlanması için yoğun bir çalışma yaptıklarını ifade etti.

Doğan'ın açıklaması şöyle;"Dün gece meydana gelen üzücü kazanın akabinde şekillenen kazalar ilçemiz adına üzücü olaylardır.Bu kazalarda can kaybının olmaması  üzüntümüzü bir nebze hafifletmistir. Yaralılarımıza ve ilçemiz halkına geçmiş olsun. dileklerimi iletiyorum.ALLAH beterinden saklasin. Kaza ile alakali gerekli araştırma ve incelemeler gerekli mercilerce  yapılacaktır.  Tüm şoförlerimize ve tanker  şoförlerimizi kış şartlarında daha dikkatli olmalarını rica ediyor, kazasiz seyahetler diliyorum.

Bizlerde üzerimize düşen vazifeyi yapıp yolumuzu en kisa zamanda bitirmeye çalışıyoruz Bu olayların da takipçisi olacak ve olayı ilgili mercilerde gerekli çalışmalarını yapacağız. Halkımızı sağ duyulu olmaya davet ediyorum. Olayda gerekli çalışmaları yapan kolluk kuvvetlerimize etibor müdürüne ve çalışanlarına Karayolları ekiplerine ve acil 112 ekibine çalışmalarından dolayi teşekkür ediyor ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.Tüm halkımıza  kazasiz günler dilerim "dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN