Erbaş Köy Ziyaretlerini sürüdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, köy ziyaretlerine devam ediyor.

PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, köy ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Erbaş son olarak Ömer Fakı ve Örencik köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ömer Fakı ziyaretinde söz alan köy sakinlerinden Kamil Yiğit; “Mustafa Uğur Ener, Kadir Görmez’ den sonra köyümüze gelen tek vekil sizsiniz. Köy halkımız adına teşekkür ediyorum. ”dedi.

HALEN TELEFON ÇEKMEYEN KÖY, SUYU OLMAYAN KÖYÜMÜZ VAR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, köy ziyaretlerini sürdürüyor. İlk milletvekilli seçildiği 2018 yılından bu güne üç yüzden fazla köyü ziyaret eden milletvekili Erbaş, bu kez de Emet ilçesine bağlı Ömer fakı ve Örencik köylerini ziyaret etti. MHP Emet İlçe Başkanı Mustafa Mecit, İl Genel Meclis üyesi Mustafa Çil ile birlikte köylülerin sorunlarını tek tek dinleyerek not alan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ Kütahya’da köylerimizi gezerken halen telefon çekmiyor. Suyumuz yok gibi talepler beni çok üzüyor. Bunların çözümü için çalışmalara devam edeceğim.” Diye konuştu.

Ömer Fakı köyüne gevrekleştirilen ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Ömer Fakı Köyü Muhtarı Mehmet Kapçık MHP Milletvekili Ahmet Erbaş’a teşekkür ederken, köy sakinlerinden Kamil Yiğit ise; “ Bizim köyümüze seçimler öncesi çok vekil ve vekil adayı geldiler. Yapacaklarını vaatlerini anlatıp gittiler. Seçildikten sonra köyümüze ziyarete sadece doksanlı yıllarda Mustafa Uğur Ener ve 1999 yılında Kadir Görmez gelmişti. Uzun yıllar sonra ilçemize gelen tek vekil olan Ahmet Erbaş’a teşekkür ediyorum. Sorunlarımızdan ziyade hatırımızı sorması bile bizleri mutlu etmiştir. “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN