Ak Parti Genel Merkez Haberleri

Ak Parti Genel Merkez Haberleri

Şoförler Odası’nın yeni başkanı belli oldu

Emet Şoförler Odası Başkanı Ali Ceyhan’ın AK Parti Genel Merkezince Emet Belediye Başkan adayı gösterilmesi nedeniyle boşalan oda başkanlığına yeni bir isim atındı.

Emet Ak Parti Teşkilatı, genel merkezden onayı aldı

Emet ilçesinde kısa bir süre önce Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Ali Ceyhan’ın oluşturmuş olduğu yeni yönetim kurulu listesi, Ak Parti Genel Merkezi’nden onayı aldı.

Şehir Buluşmaları Kapsamında Milletvekili Bilen Emet İlçesindeydi

AK Parti Genel Merkezi’nin talimatıyla 81 ilde eş zamanla başlatılan ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ kapsamında AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen Emet ilçesini ziyaret etti.

AK PARTİDE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

AK parti tüm il ve ilçelerde kongre sürecini başlatıyor

ŞÜKRÜ NAZLI’DAN İLÇEMİZE ZİYARET

Bir önceki dönem AK parti Kütahya Milletvekili olan, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Şükrü NAZLI Emet ilçemizdeydi.

NAZLI ,;EMET BİZİM İÇİN ÖNCELİĞİ OLAN İLÇELERİMİZDENDİR

Bir dönem önce Ak parti Kütahya Milletvekili olan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi Koordinatörü Şükrü NAZLI Emet ilçesindeydi.

HIDIR ADAYIMIZ ÇETİNBAŞTIR

AK Parti Genel Merkez Kütahya İl Koordinatörü Mehmet Nil HIDIR; " Parti Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız ve Teşkilat Başkanımızın kararı ile AK Parti Kütahya il Başkan adayımız Ali ÇETİNBAŞ'tır. AK Parti kurumsal kimliğini bilen herkez bu kararın ne anlama geldiğini iyi bilir...."