ETİMADEN'DEN EMETE GENÇLİK MERKEZİ

Emet Ak parti İlçe başkanı Hüseyin Doğan Etimaden işletmeleri genel müdürlüğü vasıtası ile ilçemize yapılacak olan Gençlik merkezi için '100 bin nüfuslu yerleşim yerlerine yapılan modern bir gençlik merkezi kazanıyoruz. İlçemize hayırlı olsun 'dedi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Yıllardır Etimaden işletmelerinin ilçemize okul,sosyal tesi ve benzeri alanda bir yatırım ve desteği bulunmadığı eleştiriliyordu. İlçeye belirli zamanlarda okul veya sosyal tesisler yapmak isteyen genel müdürlük genelde tasarruf tedbirlerine takılırken, budefa Etimaden Emet ve Hisarcık ilçlerine birer gençlik merkezi kazandırıyor.

Emet Ak parti İlçe başkanı Hüseyin Doğan Etimaden  işletmeleri genel müdürlüğü vasıtası ile ilçemize yapılacak olan Gençlik merkezi için “100 bin nüfuslu yerleşim yerlerine yapılan modern bir gençlik merkezi kazanıyoruz. İlçemize hayırlı olsun “dedi.

            Başkan Doğan Eti maden işletmelerinin Emet ve Hisarcık ilçelerine  sosyal tesis kazandırma adına çalışmaları kapsamında her iki ilçeye gençlik merkezi kazandıracak olmasının bölgemiz gençleri ve halkı adına önemli bir hizmet olduğunu belirterek, yapılacak merkez hakkında bilgiler verdi.

Doğan;” Emet Hisarlık tepesinde bulnanan 10 dönüm arazi üzerinde Gençlik ve spor bakanlığımızın tip projelerinden yaklaşık maliyeti 6 milyon tl yi bulan 3.150 m2 arsa alanı üzerinde  2065 m2 kapalı gençlik merkezimiz yapılacak. İçerisinde 1 resim,1 müzik,1 plastik sanatlar işliği, 1 kütüphane,2 derslik, kapalı spor salonu, çok amaçlı kullanım için 500 kişilik tiyatro salonu konferans salonu ,kafeterya bulunacak merkezimizde idare odaları, bay bayan ve engelli genel soyunma duş ve lavaboları, jeneratör, yedek su depoları gibi teknik donanımları da  bulunuyor.Bölgemize kazandırılacak bu güzel hizmet için  Eti Maden işletmeleri Genel Müdürü sayın Serkan Keleşer’e, Gençlik ve Spor Bakanı ile Enerji Bakanımıza, Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza halkımız adına  teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun “dedi.

 

            Daha önce Emet belediyesince 10 dönüm hazine arazisinde gençlik merkezi yapımı için ot bedelleri yatırılmış ve Gençlik spor il müdürlüğünün proje hazırlayarak  yapması bekleniyordu. Eti madenin  bu tesisi ilçemize kazandırması ile Emet ilçemiz daha büyük ve içerik olarak daha zengin olan bir gençlik merkezine kavuşmuş olacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN