GAZİEMET HUZUR EVİ İNŞAAT RUHSATINI ALDI

Emet ilçesinde uzun bir süredir yapımı için çalışılan Huzurevi için inşaat yapı ruhsatı çıktı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçesinde uzun bir süredir yapımı için çalışılan Huzurevi için inşaat yapı ruhsatı çıktı.

Emet emirahmet mevkiinde 3500 m2 alan üzerine konuşlandırılması planlanan ve tahmini 72 adet yatak olarak yapılacak huzurevi için çalışmalar sürüyor.

Emet huzurevi yaptırma ve yaşatma derneği başkanı Mehmet Uzun süredir yapımı için çalışılan Emet huzur evinde arsa imar sorunlarının giderilerek inşaat yapı ruhsatlarının alındığını ifade etti. Hayırsever bir vatandaşın bağışladı arsa da yapılacak olan huzur evi için miras olarak bağışta bulunan vatandaşlarında olduğunu belirten Uzun şunları söyledi

“İlçemizde kimsesiz ve yaşlı vatandaşlarımıza hizmet vermesi amacıyla kurulan Gaziemet huzre vi yaptırma ve yaşatma derneği olarak çalışmalarımız sürüyor. Hayırsever vatandaşımızın bağışladığı 3500 m2 arsa üzerinde 2800 m2 si kapalı alan olmak üzere projemiz hazırlanıyor. Biri bayanlar,biri erkekler olmak üzere 2 blok halinde yapılacak huzurevimizin ülkemizde örnek bir yapıya sahip olması için alt katlarında termal sıcak su ve fizik tedavi üniteleri olması için projemizi geliştiriyoruz.İnşallah en kısa sürede bu hizmeti ilçemize kazandıracağız “dedi.

Dernek başkan yardımcısı ve huzurevi yapım geçmişinde başından beri yer alan dernek başkan yardımcısı Ruhi Kınık’ta Emet belediye başkanı Mustafa Koca’nın yapılacak huzurevimize termal sıcak su verilmesi konusunda destekleri ile, dernek yönetimi olarak ülkede örnek bir projeyi hayata geçirmek için çalışıldığını ifade ederken, gerekli imar çaplarının alınarak huzurevi inşaat ruhsatının alındığını belirtti.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN