Gelin ve damat gözyaşları içinde toprağa verildi

Emette geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden gelin ve damat Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy Beldesi Yataklı köyünde gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye çok sayıda vatandaş katıldı.

PAYLAŞ

Tavşanlı’da düğün töreni ile hayatlarını birleştiren damat Mustafa Özer (23) ve gelin Havvanur Biltekin, düğünün ardından evlerine giderken trafik kazası geçirerek hayatlarını kaybetmişlerdi. 

Feci şekilde can veren gelin ve damat son yolculuğuna uğurlandı.

 

TÖRENE ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Cenaze törenine Tavşanlı kaymakamı Hayrettin Baskın, Tavşanlı ilçe Jandarma komutanı Üsteğmen Canberk Öztürk, Kütahya Müftüsü İrfan Açık, Tavşanlı müftüsü Mevlüt Hakan Asan, Balıköy Belediye Başkanı Hasan Yazkan, Tavşanlı Belediye Başkan yardımcıları, gelin ve damadın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazının ardından köy meydanında cenaze namazı kılındı. Kütahya Müftüsü İrfan Açık tarafından kılınan namaz sonrasında katılımcılardan genç çift için helallik istedi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Balıköy Beldesi Yataklı köyünde gelin ve damadın yakınları göz yaşlarına hakim olmazken, çift omuzlarda mezarlığa taşındı.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Gelinlik ve damatlıkları ile hayatını kaybeden genç çift Yataklı köyü mezarlığında da yan yana defnedildi. Törende dualar okunurken, yakınlarına taziyelerde bulunuldu.

KAZA ANI

Gelin ve damat Tavşanlı’da düzenlenen düğün töreni sonrasında Emet Göncek köyü dönüşünde kaza yaparak hayatını kaybetmişti. Acı haber sonrasında tüm Kütahya gelin ve damadın ölüm haberi ile yasa boğulmuş ve büyük üzüntü yaşanmıştı.

Emir BELEN

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN