GÖZÜNÜZ AYDIN,37 İŞSİZİMİZ DAHA OLUYOR?

Emet ve Hisarcıkta çalışan 30 işçi,ve 7 yedek işçiye 37 kişiye bugün çıkış verilmeye başlanacağı öğrenildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emetbor işletmesi bünyesinde bir yüklenici firmada çalışan  şoför,operatör,yağcı toplam 30 kişiye bugün çıkış verilmeye başlandığı,yedek çalışanları ile birlikte 37 kişininde işsiz kalacağı bildirildi.

            Yüklenici firmanın yaşadığı sorunlar nedeniyle işletmece ara ihale yapılan iş çin yeni firma işe başlarken, Emet ve Hisarcıktan çalışan 30 işçiye çıkış verilmeye başlanacağı öğrenildi

            Yılbaşında yeni ihale edilecek olan iş için ara ihale ile işi alan firmada bu işçilerin çalışıp çalışmayacağı belirsizliğini korurken, eski firmadan işçi çıkışlarının yapılması için  frmanın müdürlüğe dilekçe ile başvurduğu öğrenildi. Ara ihaleyi alan firma kendi araç ve ekipmanları ile gelerek  işe başlarken, diğer firmada bulunan işçiler beklemede...

Konu ile ilgili işletme müdürlüğü ve sendika Ankara düzeyinde çalışmalarını sürdürürken işçilerin çıkış almaması için çalışmalar sürüyor.

Ak parti Emet ilçe teşkilatında bir süredir sorun yaşanan konularda çözüm için siyasi ve genel müdürlükte yoğun bir çalışma yapıldığı bildirildi.İşçilerde endişeli bekleyiş devam ederken konunun önümüdeki hafta başında çözüme kavuşturulacağı ifade ediliyor.

 

 

           

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN