Güncel

Güncel Haberleri

YOL;’DAN ÇIKAN EMET YOLLARI,YENİDEN YOL’UNA GİRİYOR

Emet Tavşanlı karayolunda heyelan nedeniyle kapalı olan yol kadar, bu yolun devamında opanözüne uzanan 6 km.lik yeni yol yapımı içinde yoğun bir mesai harcanıyor.

BAŞKAN İNCİ,MİLLİ BİRLİK RUHUMUZ BALTALANIYOR

15 Temmuz anma programlarına ve Milli birlik yürüyüşüne katılan Chp Emet ilçe başkanı Musa İnci, akşam anma programında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın naklen yayınlanan konuşmasında genel başkanlarını eleştirmesi üzerine programı terk etmişti.Başkan İnci konu ile ilgili bir basın bülteni yayınladı

KAYMAKAM ÇİÇEK; BU MEMLEKETTE MUSTAFA KEMALLER TÜKENMEZ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde halka hitap eden Emet Kaymakamı Hasan Çiçek milletin istiklali ve vatan söz konusu olduğunda bu ülkede Mustafa Kemallerin tükenmeyeceğini, o azim ve inançla vatan savunmasına geçecek Mustafa Kemaller olacağını ifade etti.

BAŞKAN DOĞAN; 15 TEMMUZ DARBECİLERE HALKIN DARBE YAPTIĞI GÜNDÜR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde halka hitap eden Emet belediye başkanı Hüseyin Doğan 15 Temmuzda darbe yapmaya kalkanların halkın darbesi ile karşılaştıklarını ifade etti.

15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE MEYDANLARA İNİLDİ

Emet Kaymakamlığı ve Emet belediyesi organizasyonu ile hazırlanan etkinlikler çerçevesinde Emet halkı 3 yıl önce olduğu gibi yine meydanlardaydı.

15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI CEVİZDEREDEN BAŞLADI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü programları Emet ilçesinde Cevizdere şehitliğinde gerçekleştirilen programla başladı.

AVCILARIMIZDAN 15 TEMMUZ TRAP YARIŞMASI

Emet ilçesinde, '15 Temmuz Şehitlerini Anma' etkinlikleri çerçevesinde 'atıcılık ve trap yarışmaları' düzenlendi.

HACI ADAYLARIMIZI DUALARLA UĞURLADIK

Emet ilçesinde, 2019 yılı Hac sezonunda Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla hacca gidecek olan 35 kişilik Hac kafilesi dualarla uğurlandı.

CEVİZDERE ŞEHİTLİĞİNDE 15 TEMMUZ HAZIRLIĞI

Emet ilçemize bağlı Günlüce köyünde bulunan Cevizdere şehitliğinde Emet belediyesince bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı.

EMET VE HİSARCIK STK’LAR VALİ TORAMANLA NAKLİYECİ ESNAF İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Emet ve Hisarcık ilçelerinde son günlerde yaşanan nakliyeciler krizi Vali Toraman’a birebir aktarıldı.

NİHAYET! EMET ÇEVRE YOLU YAPIMI BAŞLADI

Simav- Hisarcık-Emet-Tavşanlı yol çalışmalarının ilk ihale ve iptalinin ardından 2013 yılında yapılan ihale sonrası yapımına başlanan ve o günden bugüne beklemede olan Emet çevre yolu çalışmaları resmen başladı.

ELMACI; EMETBOR BELEDİYE VE ÖZEL İDARELERE MALİ KAYNAK AKTARMALI

Emet il genel meclisi üyesi İsmail Elmacı maden üretimlerinde çevresel etkinin azalması yönünde çalışmalar için yerel yönetimlere daha fazla mali kaynak aktarılması gerektiğini ifade etti.

VALİ TORAMAN;SİZİN DERDİNİZ BİZİM DERDİMİZ

Kütahya Valisi Ömer Toraman Kütahya ilçelerinde mevcut çalışmalar ve sorunların yerinde tespiti adına başlattığı ilçe gezilerine Emet ilçesinden başladı. Emet ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Vali Toraman talepleri tek tek dinleyerek ilgili birimlere çözümleri adına direktifler verdi.

VALİ TORAMAN'DAN BAŞKAN DOĞAN'A ZİYARET

Kütahya Valisi Ömer Toraman biri dizi ziyaret için bulunduğu Emet ilçesinde belediye başkanı Hüseyin Doğan'ı makamında ziyaret etti.

15 TEMMUZ PROGRAMI YAYINLANDI

Emet Kaymakamlığınca 15 Temmuz şehitleri anma,demokrasi ve milli birlik günü etkinlik programı yayınlandı.

EMET VE HİSARCIK BELEDİYELERİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Emet ve Hisarcık belediyeleri işbirliği ile bölgedeki sokak hayvanları için yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde “Geçici yaşam alanı “ oluşturulması için proje hazırlanıyor.

ÇEVRE YOLU AYDINLATMALARI İÇİN İL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Yapım çalışmaları başlayacak olan Emet çevre yolunda gerek çevre yolu aydınlatma, gerekse ilçe giriş çıkış aydınlatma çalışmaları için Oedaş il müdürü Mumcu'ya ziyaret gerçekleştirildi.

TAVŞANLIDA ARAÇ KANALA UÇTU 2 YARALI

Hisarcıktan Kütahya'ya gitmekte olan araç Tavşanlıda kaza yaptı.

EMET SİT DAVASINDA SİT KORUMA İMAR PLANI HAZIRLANIYOR

Emet kentsel sit alanı koruma amaçlı imar planı haızrlanması kapsamında halkı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplam 2234 haber.