Sağlık

Sağlık Haberleri

Covid-19 Denetimlerinde Emet'te Yoğun Denetimler Sürüyor

İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 81 ilde eş zamanlı olarak en yoğun Korona virüs (Covid-19) denetimi Emet ilçesindede gerçekleştirildi.

Emet Belediyesinden Erkek Kuaförlere Sterilize Makineleri

Emet belediyesince başlatılan “ İnsanı yaşatki devlet yaşasın “ projesinin 3. Ayağında ilçede hizmet veren erkek berber ve kuaförlerine ultraviyole ışınlı sterilize makineleri dağıtımı gerçekleştirildi.

Emet Esnaf Odasında Emet Belediyesine Teşekkür

Emet Esnaf odası başkanı Abdullah Ünal sterilize makineleri dağıtılan esnaflar ile halk sağlığı adına yapılan çalışmalara katkıdan dolayı belediye başkanı Hüseyin Doğan'a teşekkür etti.

Emet Belediyesinden Halk Sağlığı İçin Örnek Çalışma

Emet belediyesi bayan kuaförlere sterilize makinelerin ardından kahvehane ve benzeri işletmelere de bardka yıkama makinesi dağıtımına başladı

Emet'in Corona Virüsle Savaşı Devam Ediyor

Emet corona vakalarında son durum...

Koronavirüs akciğerinin yüzde 80'ini kaplamıştı ozon tedavisiyle hayata döndü

Akciğerlerinin yüzde 80'ini kaplayan corona virüsten ozon tedavisi ile kurtuldu...

Emet'te dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor

Emet İlçesinde Korana virüs (Covid-19)tedbirleri kapsamında belediye ekipleri tarafından dezenfekte çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

Covid Tedavi Gören SP Emet İlçe Başkanı Süreci Anlatıyor

Eşi ve annesi ile birlikte Kütahya Pandemi servisinde corona tedavisi gören Emet Saadet partisi İlçe başkanı Mehmet Hamamcı yaşadığı süreci gazetemize anlattı.

Emet'te Evlerde Antikor Testi Uygulaması Başladı

Covid-19 İle mücadelede evlerde Emet'te 130,Kütahya geneli 3226 hanede tarama çalışmaları başladı.

Normalleşme Sürecinde Emet Anormalleşti!

Covid-19 Salgınında ülke genelinde normalleşme sürecine girilirken,Emet ilçesinde ortaya çıkan pozitif vakalar ve şüpheli vakalar sayılarında artışlarla anormal günler yaşanıyor.

Emet ve Köylerinde Corona Vaka Şüphelerinde Patlama

Emet ve köylerinde Corona virüs ile ilgili vaka ve şüpheli vaka sayısında artış gözlemleniyor.

Emet Termal Otel Olağanüstü Tedbirler Alınarak Hizmete Açıldı

Emet ilçesinde, korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle 3 aydır kapalı olan Emet Termal Resort Spa İşletmesi, tüm önlemler alınarak hizmet vermeye başladı.

Kafelerde maske kullanımına dikkat: Çene altına indirmeyin, peçeteye sarın

Koronavirüs salgını nedeniyle getirilen kısıtlamalar 1 Haziran itibariyle 'yeni normal'e döndü. Bu kapsamda şehirlerarası seyahat yasağı kısıtlaması kalkarken, kafeler, restoranlar, çay bahçeleri de hizmet vermeye yeniden başladı. Yaz ayının gelmesiyle birlikte insanlar da tatil planı yapmaya hazırlanıyor.  İstinye Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, normalleşme sürecini değerlendirdi. Kocatürk, 'Çok hızlı bir sürede yeni normale adapte olmaya başladık. Hastalık tamamen bitti gibi davranıyoruz. Dünyadaki son iyileşecek hasta da iyileşmeden bu hastalık bitti diyemiyoruz. Hastalığın bulaşıcılığı hala yüksek. Hastalık hala çok bulaşıcı ve bu yüzden bireysel tedbirlerimizi asla gevşetmememiz lazım' diye konuştu.

REKTÖR KAVUNCU: KÜTAHYA’DA VAKA SAYISI ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Ege TV’de yayınlanan Basın Kulübü programına katılım sağlayarak, yeni tip koronavirüs (Kovid- 19) ve Kütahya’nın son durumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Kavuncu, koronavirüsle ilgili uyardı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Covid-19 ve Kütahya’daki genel durum ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Emet Kuşlukkayası Mevkiinde Corona Şüphe Paniği

Emet Akpınar Mahallesinde rahatsızlanan ve Kütahyada pandemi servisinde tedavisine başlanan hasta yakınları gece tedbir amaçlı ev karantinasına alındı.

Rektör Kavuncu ' Kütahyada 120 Yoğun Bakım Yatağı Var '

(KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Merkez’de 120 yoğun bakım yatağının bulunduğunu ve nüfusa oranla dünya standartlarına göre çok iyi bir yerde olduğunu söyledi.

Bakan Dönmez: Yerli ve milli bor katkılı el dezenfektanı BOREL haftaya raflarda

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, yerli ve milli bor katkılı el dezenfektanı "BOREL"in haftaya raflarda yerini alacağını bildirdi.

Toplam 207 haber.