HALKBANKASINDAN ESNAFLARA KREDİ

Esnaf ve sanatkarlara kooperatifler kanalı ile sunduğu % 5 faizli kredi talepleriEmet Halk bankası şubesince karşılanıyor.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Hükümetin esnaf ve işletme sahiplerine sunduğu KOSGEB faizsiz 50 bin liraya kadar limitli kredi talepleri ve Esnaf ve sanatkarlara kooperatifler kanalı ile sunduğu % 5 faizli kredi talepleri ilçemizdeki Halk bankası şubesince karşılanmaktadır.

Edinilen bilgilere göre Emet ve Hisarcık ilçelerindeki işletme sahiplerine ve esnafların KOSGEB kredilerinden yararlanabilmeleri için 10-20 şubat tarihleri arasında kosgebkredionaygov.tr sitesine girerek üyelik taleplerini yapmaları gerekiyor. Daha önce giriş yapanlarında taleplerini güncellemeleri gerekiyor. Daha sonra da 26 şubat tarihine kadarda taleplerinin neticesi öğrenebilecekler ve onaylanmaları halinde de Halk bankası KOSGEB kredileri konusunda işyeri ve esnafların taleplerini en seri şekilde hayata geçirecek ve Emet ve Hisarcık ilçelerindeki işyerinden kredi kullanacaklara her konuda yardımcı yardımcı olacaklar.

Bu arada Emet Esnaf ve sanatkarlar kredi kefalet kooperatifi başkanı Abdülkadir Ekmekçioğlu da: Hükümetimizin işyeri ve esnaflarımıza sunduğu % 5 faizli 75 bin liraya kadar olan kredi dağıtımlarının devam ettiğini Emet ve Hisarcık ilçelerindeki ortakları ve diğer esnaf ve sanatkar olmak üzere herkesin kredi taleplerini karşılamaya devam ettiklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN