HALKIN HUZURU İÇİN GÜN BOYU GÖREVDEYDİLER

Emet ilçesi Yeniceköy Hıdrellez şenlikleri için binlerce insan Tahtalı göleti mesire alanına çıkarken yaklaşık 100 kadar jandarma güvenlik görevlisi, jandarma trafik ekipleri görev aldı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçesi Yeniceköy Hıdrellez şenlikleri için binlerce insan Tahtalı göleti mesire alanına çıkarken   yaklaşık 100 kadar jandarma güvenlik görevlisi, jandarma trafik ekipleri görev aldı.

            Geleneksel Emet Yeniceköy hıdırlellez şenlikleri için başta Emet ve Hisarcık olmak üzere civar ilçelerdende çok sayıda vatandaş gölete akın etti.Günler öncesinde hazırlıklar başlayan şenlikler için  olağanüstü tedbirler  alındı.

            Halkın huzurlu bir ortamda şenliklere katılımın sağlanması adına Emet Jandarma komutanlığı civar ilçelerden  takviyeler ile 100 kadar personel ile görev aldı. Gölete giden yolda 4-5 noktada kontrollü geçiş sağlayan ekipler gün boyuncada şenliklerin yapıldığı alanda devriye gezerek, asayişi sağladı.

            Sabahın erken saatlerine itibaren yoğun araç trafiğinin yaşandığı güzergahta jandarma ekipleri sıkı denetim gerçekleştirdi.Vatndaşlar gün boyunca mesire alanında asayiş kontrolü sağlayan jandarma ekiplerine teşekkür ederken,huzur içinde piknik yapmanın keyfini yaşadılar.Yeniceköy muhtar Akın Gürkan’da İlçe jandarma komutanlığına gösterdikleri hassasiyet ve yoğun mesai için teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN