HAYIR PLATFORMU EMET ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

16  Nisan da yapılacak olan Anayasa Referandumu öncesinde Emet'te Hayır platformu çalışmalarına hız verdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

16  Nisan da yapılacak olan Anayasa Referandumu öncesinde Emet’te Hayır platformu çalışmalarına hız verdi.

Kütahya ve İlçelerinde günlerdir devam ettirdikleri Hayır çalışmalarını Emet İlçesinde devam ettiren  Platform ,Emet  Günlüce ve Eseler köyünden başlayan HAYIR ziyaretleri ne devam ediyor.

 Emet CHP içe Başkanı Deniz Altınsoy, Simav Chp İlçe Başkanı Hasan Koç ,Simav Demirci Köy Belde Belediye Başkanı Turan Sümer ,Simav ADD şube Başkanı Gülcan Bütün ve Chp’liler Günlüce ve Eseler köylerinde vatandaşlara “Neden Hayır “dediklerini anlattılar.

Tek Adam Anayasına Hayır dediklerini belirten Altınsoy;” Bu parti meselesi değil, Ülke meselesidir. Anayasa değişliği ile getirilmek istenen bir Hükümet değişikliği değil rejim değişikliğidir. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için Neden Hayır dediğimizi ve vatandaşlarımızın neden hayır demesi gerektiğini arkadaşlarımızla birlikte anlatmaya devam edeceğiz. “Dedi.

Altınsoy 07 Nisan 2016 Cuma günü saat 14 te Simav ilçesinde CHP Yalova Milletvekili Muharrem İNCE ile birlikte Hayır Mitingi Yapacaklarını 08 Nisan 2016 Cumartesi Günüde 18. dönem Chp milletvekili ve eski Şişli belediye başkanı Mustafa SARIGÜL’ün Kütahya İlçeleri ile birlikte Emet İlçemisinede geleceğini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN