İÇMESUYU PROJESİ VE 4. TOKİ TAMAM

Emet belediyesi kanalizasyon ve yağmur kanalları projelerinin ihale edilip tamamlanmasının ardından,İçme suyu kesin proje hizmet alımıda ihale edildi

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet belediyesi kanalizasyon ve yağmur kanalları projelerinin ihale edilip tamamlanmasının ardından,İçme suyu kesin proje hizmet alımıda ihale edildi.

            Emet belediye başkanı Mustafa Koca İçme suyu kesin projesi hizmet alımı ihalesininde yapılırken ihaleyi Özçelik Müh. Şirketinin aldığını ve 150 günde projenin teslim edileceğini açıkladı.

            Emetin alt yapısının komple değişeceği çalışmalarda daha önce 350 bin tlye yağmur kanalları ve kanalizayon kesin proje ihaleleri yapılmıştı. Şimdi ise 125 bin tl’ye  içmesuyu projeside ihale edilmiş oldu.

            Yaklaşık 30 milyon tl ye mal olacak kanalizasyon ve yağmur kanalları  çalışması yanında  25 milyon tlye mal olacak içmesuyu projesi kesin kabulünün ardından aynı anda 3 çalışma için start verilecek.

            Kanalizasyon,yağmur kanalları ve içme suyu projesinin birlikte ihale edilmesi ile hem  ayrı ayrı kazım,zaman hemde  mali kaybın önüne geçileceğini ifade eden belediye başkanı Mustafa Koca şunları söyledi;

            “5 milyon tlye mal olacak Atık su arıtma tesisi ihalemiz yapılmıştı. Emetimizin alt yapısını komple değiştirerek modern bir hale getirme çalışmalarımızda adım adım ilerliyoruz. Kanalizasyon,yağmur kanalları derken içme suyumuz da tamam. Bunların proje bedelleri yaklaşık 500 bin tl.   Artık bu alt yapı ilçemizi kaldırmıyor.Hergün  meydana gelen arızalar,hem zaman,hem mali kayıplara yol açıyor. Altyapımızı komple modernize ederek, Emetin önümüzdeki 50 ila 100 yıl arası alt yapı sorunu yaşamaması için başlangıcı yapmış olacağız. İçmesuyu kesin proje ihalemiz 30 Ekim 2017’de imzalandı.150 işgününde teslim edilecke projenin mliyeti ise 124.950 TL’dir. İlçemize hayırlı olsun “dedi.

            Bu arada Emet İlçesi 219 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve 1 Adet T-1 Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin yapıalacağı 4. toki konutları ihalesi 6 kasımda yapılırken, ihale değerlendirme sürecine girdiği öğrenildi.

 

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN