İlçe Turizmine Büyük Darbe Vuruyor!

Emet Termal Otel Ne Olacak? İlçe Turizmine Büyük Darbe Vuruyor!

PAYLAŞ

Mülkiyeti Emet belediyesine ait Emet Termal Tesisleri bilindiği üzere yüklenici firmanın bakanlıkta çalışma ruhsatı olmadığı gerekçesiyle, Bakanlık ve Kütahya Valiliği kararı ile Eme belediyesi zabıta amirliğince mühürlenmişti.

İLÇE TURİZMİNE DARBE VURMAYA DEVAM EDİYOR
Belediye ve firma yetkililerinin karşılıklı basın açıklamaları kamuoyuna yansırken taraflar kendilerini savunmuş ve açıklamalarda bulunmuşlardı.
Geçen süre zarfından otel konusunda herhangi bir gelişme yaşanmazken, sürecin uzaması ilçe turizmine darbe vurmaya devam ediyor.
Otelle ilgili herhangi bir gelişme yaşanmazken tesisler 15 gündür kapalı.

FİRMA “BU HAFTA RUHSATIMIZ ALINARAK FAALİYETE GEÇİLECEKTİR”
Bu arada Han yediemin şirketini satın alarak işletmeciliğini yapan Ankalotus vinç taah Ltd şti den yapılan açıklamada Bakanlık nezdinde gerekli girişimlerin yapılmış olmasına rağmen mühürleme olayın gerçekleştiği ifade edilerek; “Gerekli yazışmalar ve süreç sürmekte olup, bu hafta veya en geç öbür hafta başlarında çalışma ruhsatımız gelerek işletmemiz yeniden hizmete açılacaktır “ açıklaması yapıldı.

BELEDİYE İSE ALACAKLARINA KARŞI İCRA BAŞLATTI
Emet belediyesi ise yüklenici firmadan alacakları için icra takibini başlatırken, otelde yetkililerce taşınmaz tespitleri yapıldı.
Otel mevzusunda bu gelişmeler yaşanırken kamuoyu sürecin nasıl gelişeceğini takiple, tesislerin müstecir yada belediye tarafından yeniden hizmete geçmesinin ilçe termal turizm gelişimi açısından önemli olduğunu vurguluyorlar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN