JANDARMADAN KAÇAN ARAÇ KAYI KÖYÜNDE YAKALANDI

Emet ilçesinde jandarmadan kaçan lüks araç kayı köyünde bir ineğe ve bir vatandaşa çarptıktan sonra yakalandı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçesinde yol kontrolünden kaçan lüks araç  sıkı bir takip sonucu yakalandı.

Emet köprücek kavşağında “Dur “ ihtarına uymayarak yola devam Gürcistan plakalı araç jandarma ekiplerini harekette geçirdi. Kaçış sırasında Emet Kayı köyüne hızla ilerleyen araç burada bir ineğe ve bir yayaya çarparak yola devam etmek istedi. Hareketli saatler sonunda kaçaklardan biri yakalandı.
Edinilen bilgilere göre  Köprücek köyü yakınlarında yol kontrolü yapan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, "dur" ihtarına uymayan ve içerisinde 2 kişinin bulunduğu Gürcistan plakalı lüks aracı takibe aldı.  

Kovalamaca Kayı köyünde devam etti. Ekiplerden kaçan araç köyde bir ineğe çarpıp ayağını kırarken,bir vatandaşa da çarparak yaralanmasına neden oldu. Köy dağ yolunda durdurulan otomobildeki şüphelilerden biri kaçarken, sürücü Yılmaz K. yakalandı.

Yurda kaçak girdiği öğrenilen otomobilde yapılan aramada ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.Olay yerinden kaçan ve henüz ismi açıklanmayan diğer şüpheli, gece kendisini almaya gelen araçla  birlikte ekiplerin operasyonu ile yakalandı.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN