EMET ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEVRİ

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Ülkü Ocakları Emet İlçe Başkanlığında Bayrak Değişimi. 4 yıldır görevini yürüten Selim Durmaz Görevi Samet Bilgic'e teslim etti.

ÜLKÜ Ocakları Kütahya il Başkan yardımcısı  Mustafa Erkan Yerlioğlunun katılımıyla gerçekleşen devir teslimde , yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Selim Durmaz a teşekkür plaketi takdim edildi.

Devir teslim,ind ekonuşsn Selim Durmaz ;" Ülkü Ocakları Emet İlçe Başkanlığı Görevim bugün itibariyle sona ermiştir. Ülkücü nefer bir bayrak yarışı içindedir düsturu ve şuuru içinde bulunup rahmetli ilçe Başkanımız sayın Ahmet Birol'dan aldığımız bu kutsal BAYRAĞIMIZI Samet Bilgiç kardeşimize teslim etmiş bulunmaktayım... İl Ocak Başkanım sayın Serdar Akkoç beyfendinin ve değerli yönetiminin her zaman desteklerini görmüş ve onlara hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşamaktayım. Göreve geldiğim andan itibaren teşkilatımızda görev yapan değerli Asena Başkanıma , Üniversitesi Reisime, Orta öğretim Reisime Başkan yardımcılarıma ayrı ayrı teşekkür ederim​. Kişiler gelir geçer baki olan Ülkücü Hareketin Davasıdır...'dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN