KARİYER DEĞİL,EMET'E HİZMET PEŞİNDEYİZ

Ak partide kongre süreci devam ederken Emet Ak parti ilçe başkanlığına ilk resmi dilekçe ile başvurusunu yapan Ebubekir Şengül bir basın açıklaması yaptı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Şengül, maddi menfaat veya yakınlarına çıkar sağlamak için adaylık düşünenlerin derhal adaylıktan çekilmelerinin Emet’in menfaatine olacağını belirttiği basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

“Saygıdeğer Emet li hemşehrilerim. 1 Ağustos itibariyle Emet İlçe başkanlığı adaylığımızı resmi olarak ilan ettik. Bu yolda bizimle birlikte aday olacak kıymetli arkadaşlara başarılar diliyorum. Emet’ imiz için hayırlı olan neyse yüce rabbim onu nasip etsin inşaallah. ·

Bu vesile ile geçmişi sorgulamak,şu yönetim şöyle yaptı bu yönetim böyle yaptı gibi Emet’ imize hicbir faydası olmayacak polemiklere girecek değiliz.

 Elbette bu göreve gelenler kasıtlı olarak Emet’imize zarar amaçlı hiç bir faaliyette bulunmamışlardır. Görünen odur ki Emet imiz Türkiye ilçeleri içerisinde hizmet alma noktasında Son sıralardaki yerini uzun zamandır korumaktadır. Bizlere düşen ilçemizi kalkınmış ilçelerdeki yaşam standardına ulaştırmaktır.

Aday arkadaşlarımızın da bu şekilde düşündüklerini umuyoruz. Başka hesaplarlar la bu yarışa giren olmamasını temenni ederken olaki varsa hiç vakit kaybetmeden adaylıklarını geri çekmeleri Emet ‘imizin menfaatinedir.

 Çünkü 15 yıldan beri gelişen Türkiye’de ilçemiz hiç bir gelişim gösterememiştir. Ve daha fazla kaybedecek vakti de yoktur. Bizi bizden başkası düşünmeyeceğini herkes bilmelidir.Bizim derdimiz EMET’ tir. Ne işe yerleştirmeye çocuğumuz, nede maddi menfaat sağlayacak bir işimiz vardır. Kariyer peşinde değiliz, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ‘ın ilçemizdeki temsil makamı olan ilçe başkanlığını halk nezdinde yüceltmek,ayrım gözetmeden herkesi kucaklamak, Recep Tayyip Erdoğan ‘ın yolunda onun gibi cesur,Kararlı milletini düşünen bir yönetimle bu ilçeyi gelişmiş ilçeler seviyesine çıkartmaktır.

 Biliyoruz bu zor ve meşakkatli bir yol ama sizlerin duası ve destekleriyle başaramayacağımız hicbir iş yoktur.

 Bizleri tanıyan çoğunluğun “Bu kardeşimiz bu işin üstesinden gelir Emet için çok değerli hizmetler, yapar,sorunları çözmede herkesten bir adım öndedir dediginizi ,kimilerinizinde iş yapacak adamı başa getirmezler bu kardeşimiz boşa uğraşıyor “deyip alışılmış çaresizlik içinde olduğunuzu duyar hisseder gibiyim. Niyetimiz hayırdır.

Siz değerli hemşehrilerimiz karamsarlık içinde olmayınız çünkü; bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Liderimiz bu gazi milletin yararına çalışmayacak, şahsi menfaatleri için bu makamı kullanmak isteyen hicbir yöneticiyi iş başına getirmeyecektir. Sizlerin dua ve destekleri bizleri daha cesaretli daha kararlı kılmaktadır.

Sizler Dua ve desteklerinizi bizlerden esirgemediginiz sürece önümüzdeki 2019 seçimlerine kadar Emet imiz deki değişimi,gelişimi gözle görüp hissedeceksiniz.

Yaşlılar ve hastalar bizim için cennetin anahtarlarıdır. Bu hemşerilerimize yardımcı olmak dertleriyle dertlenmek bizim asli görevlerimizden biri olduğunun  bilincindeyiz. Önemli olan bu görevi tüm Emetli hemşerilerimiz, stk’lar ve siyasi parti başkanlarımızla birlikte görüşme halinde olarak Emet ilçemizin menfaatleri göz önünde bulundurarak yapmaktır bizde bu düşünceyle birleştirici bir teşkilat başkanı olmayı düşünüyor ve bu şekilde davranacağımızı taahhüt ediyoruz.

 Bununla birlikte ilçemizle ilgili yapılacak olan girişimlerden ilçe halkımızın da zamanında ve doğru bir şekilde gerek yerel basından gerekse sanal ortamdan bilgilendirileceğini taahhüt ediyoruz.

Kuracağımız ekibinde bu bilinçle önce hakka sonrada halka hizmet bilincini taşıyan insanlar dan oluşacağını bilmenizi isteriz ve en önemlisi de ben kavramını kaldırıp biz kavramını bu ilçede hakim kılacağız. Birlik olup olumsuzlukları olumlu hale getirip ilçemizi gelişmiş bir ilçe yapacağız. Yüce mevlam bu yolda bizleri yanıltıp yüzümüzü kara çıkarmasın.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN