Kaza Yapan İtfaiyecilerden güzel haber

Emet belediyesi itfaiye amirliğine ait 43 LL 158 plakalı arazöz yangın dönüşü frenlerinin boşalması sonucu kaza yapmıştı.

PAYLAŞ

Kazada yaralanan Emet belediyesi itfaiye amiri Hasan Canıgür ve itfaiye eri Murat Karakadıoğlu’nun sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Emet belediye başkan yardımcısı Ömer Erdoğan olay sonrası hastaneye gelerek personellerinin sağlık durumları ile yakından ilgilendiklerini belirtti.
Erdoğan; "Üzücü olayda itfaiye amirimiz ve itfaiye erimiz yaralanarak hastanemize kaldırılmışlardır. Şükür ki personelimiz ve amirimizin sağlık durumları iyidir. Bizlerde yakınen ilgileniyoruz. Belediye başkanımız sayın Mustafa Koca’da Kültür bakanlığından gelen misafirlerimizle buluşmak için ilçe dışında olması dolayısıyla sıkça telefonla bilgi talebinde bulundu ve bilgilendiriyoruz. Halkımızında personelimizin durumları ile ilgili sıkça bizleri arıyor. Merak edilecek birşey yok. Rabbim bununla gelmiş geçmiş etsin. Personellerimize acil şifalar diliyorum “dedi.
Emet: Kaza Yapan İtfaiyecilerden güzel haber
KAZA ANI
Emet ilçesi Ömerfakı köyü Düşecek arası çıkan yangına müdahele için sahaya giden Emet Belediyesi itfaiye ekibi, kontrol edilen yangının ardından ilçeye dönüşte aracını freninin boşalması sonucu takla atarak kaza yapmıştı. Kazada itfaiye amiri Hasan Canıgür ve itfaiye eri Murat Karakadıoğlu yaralanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN