SABİHA GÖKÇEN EMET'TEN FİNAL BİLETİNİ ALDI

Hentbolda Sabiha Gökçen MTAL Türkiye yarı finallerine çıktı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

 16 grupta 108 lise takımının mücadele ettiği hentbol grup müsabakalarında hentbol il şampiyonu Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Emet yapılan grup maçlarının tamamını kazanarak final oynama hakkı elde etti. 

İlk üç maçında Bilecik Bozüyük İMKB üniversiteli porno Anadolu Lisesi’ni 46-11,  Kocaeli Hayrettin Görsoy Spor Lisesi’ni 21-14, Kırıkkale Lisesi’ni 44-13 yenerek A grubu birincisi olan takım,, B grubu ikincisi İstanbul Koca Sinan Şehit Samet Kırbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile  final maçında karşı karşıya geldi. Final maçı çekişmeli ve büyük heyecan içinde geçti. Saiha Gökçen  Lisesi  zorlu maçta 31-25 galip gelerek Grup Birincisi oldu ve Türkiye yarı finallerine katılma vizesi aldı.
Final maçına Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Üzmez, Okul Müdürü Dr. S.Sırrı Kabadayı ve Okul müdür yardımcıları katılarak takıma destek verdiler. Ayrıca Kütahya’da bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit Öğrencileri, Öğretmenleri ve Okul Yöneticilerini kutladı.
Bu yıl çok güçlü kadro kurduklarını ve hedeflerinin Türkiye finalleri olduğunu söyleyen Okul Müdürü Dr. S.Sırrı Kabadayı, grup birincisi takımlarının oyuncularını ve öğretmenlerini kutladı. Sağladıkları destekten dolayı İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlerine teşekkür etti.Kabadayı, Emet'te düzenlenen finaller için organizasyon komitesinede teşekkürlerini sundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN