SORUN TESPİT EDİLDİÖNCE BİRLİK

Olağanüstü kongresini yaparak çalışmalarına başlayan Emetliler Dayanışma ve Kalkınma derneği genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Olağanüstü kongresini yaparak çalışmalarına başlayan Emetliler Dayanışma ve Kalkınma derneği genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Dernek yönetimi yanı sıra Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan,Chp İlçe başkanı Deniz Altınsoy,Mhp İlçe başkanı Mustafa Mecit,Saadet partisi İlçe başkanı Mehmet Hamamcı, Dsp ilçe başkanı Mustafa Akın,Mp ilçe başkanı Osman İşler, Esnaf odası başkanı Abdullah Ünal,Şoförler odası başkanı Ahmet Kaymak,Taşıyıcılar koop. Başkanı İbrahim Erdoğan,Ziraat oda başkanı Sami Yüksel katıldı.

Dernek başkanı İsmail Elmacı derneğin tekrar aktif hale getirilmesindeki katkılarından dolayı Hakkı Yavuz,Hasan Kurnaz, Ercan Kolku’ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında ;"İlçemizin sorunlarının çözümü için sürekli istişare edelim.Kardeş gibi çözelim. Hepimiz bu ilçede yaşıyoruz. Ben çocuklarımın ilçemde büyümesini istiyorum.İlçemizin gelişmesi için hepimizin sorumlulukları var.İnşallah dernek olarak sıkça bir araya gelerek, ortak çalışmalar yapacağız. Şuan yönetim olarak  komsiyonlarımızı oluşturmak için çalışıyoruz. Komisyonlarda görev almak isteyen tüm vatandaşlarımızı bizlerle irtibata geçmeye davet ediyorum "dedi.

Toplantıda  ilçenin  çözüm bekleyen sorunlarında kurumlar, partiler, stklar ve bürokratlarla koordineli çalışılması  tespit edilen sorunların kısa,orta ve uzun vadede planlanması,komisyonların aktif hale getirilmesi,yerli üreticilerin ve sanayicilerin desteklenmesi,aylık toplantılarla  tespit edilen sorunlar ve alınan mesafelerin raporlaştırılması gibi konularda görüş birliğine varıldı. Emet ve köylerinin kalkınması için proje ekibi kurulması,ilçe dışındaki Emetlilerin organize edilmesi, Kütahyada bir şube açılması gibi konularda toplantıda değerlendirildi.

Toplantıya katılan her oda başkanı ve parti başkanları üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını ifade ederken ortak görüş, birlik ve beraberliğin devamının sağlanması halinde kısa sürede çözümler alınacağına yönelikti.

Toplantıda konuşan AK parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan Ankara nezdinde yaptıkları çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirirken;” Bizim zamana, desteğe ve duaya ihtiyacımız var. İlçemizde tespit ederek acil eylem planı içerisine aldığımız konularda yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. Bize  içi dolu gelinecek her türlü proje için destek vermeye ve  çalışmaya hazırız “dedi.

Dernek yönetimi haftalık toplantılarını sürdürürken,genişletilmiş yönetim kurulu toplantılarının her ayın ilk Cuma günü belirlenen gündem maddelerini görüşmek üzere toplanması karara bağlandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN