Sünnet Çocukları Konvoyun Tadını Çıkardı

3 Eylül Gazi Emet'in kurtuluşu bor ve termal turizmf estivali kapsamında topul sünnet şöleni düzenlenirken, çocuklar için konvoy, ve aileler için yemek verildi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Konvoy için özel bir araç anadol ve belediye otobüsü süslenirken, ilçe içinde sünnet çocukları konvoy keyfini yaşadı.

ÇOCUKLAR VE AİLELERİNE YEMEK VERİLDİ
Konvoy sonrası Emet Queen termal otel de sünnet çocukları ve aileleri için bir yemek verildi. Burada düzenlenen etkinliğe Mhp Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve MHP'li belediye başkanlarıda katıldı.

MİLLETVEKİLİ ERBAŞ; DAİMA BİR OLALIM BİRLİK OLALIM
Yemek öncesi düzenlenen programda konuşan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş farklı siyasi görüşlerde olunsada, farklılıklarımız olsada birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğinin altını çizerek; "Eğer Milli mücadeleden bahsediyorsak,Kütahyadan Emet Cevizdereden bahsetmek zorundayız. Bunları bilmeden bu kurtuluşlarını anlamlarını idrak edemeyiz. Bugün bu ülkede ezanlar susmuyor,bayrak inmiyorsa bunu başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için her yerde şehit olan aziz şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bugün Emetimizde 10 çocuğumzda sünnet ettirildi.Kendilerine sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Ayrıca ufak bir ricamızla Emetmize devlet sanatçılarımızı yollayan başta Kültür bakanımız olmak üzere sanatçı kardeşlerimede teşekkür ediyorum. Son olarak diyorumki bir olalım birlik olalım. Farklı siyasi görüşlerden düşüncelerden de olsak memleket, millet vatan sevgisinde daima buluşalım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN