TAŞERON İŞÇİLER ÇIKARILIRKEN KİM BAŞKAN OLMUŞ ÖNEMİ VARMI?

Saadet partisi Emet ilçe başkanı Mehmet Hamamcı gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken,son zamanlarda Emetbor işletmesinden çıkarılan taşeron işçileri için iktidar partisi ve ilçe temsilcilerine yüklendi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Saadet partisi Emet ilçe başkanı Mehmet Hamamcı gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken,son zamanlarda Emetbor işletmesinden çıkarılan taşeron işçileri için iktidar partisi ve ilçe temsilcilerine yüklendi.

AK partinin iktidara geldiği 15 yıl içinde kaç  başkan ve yönetimin değiştiğine de dikkat çeken Hamamcı;”Bu değişimler sonrası ne kadar yol alındı? Neler yapıldı ortadadır.Aday enflasyonu yaşanan partide  Emetin sadece seçime odaklanmasını doğru bulmuyoruz “dedi.

            Mevcut Ak parti başkan ve yönetiminin şimdiye kadar Emet için kaç defa Ankaraya gittiği ve  ne tür çalışmalar yaptıklarını ve sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmasını beklediklerini ifade eden Hamamcı şunları söyledi

” Karayolları bölge müdürlüğümüzü ziyaret ederek yol problemlerimizi yerinde takip ettileri?Sorunları ilettiler mi?   Yaptıkları sadece 8 km yolun  ve   ilk heyelanda göçen yollarının akıbetini araştırdılarmı?Hükümetin Emet için verdikleri sözlerin takipçisi oldular mı?

SP olarak davet ettiğiniz her toplantıya katıldık ve katkıda ulunduk. Her türlü katkıyı vermeyede hazır olduğumuzu söyledik. Hiçmi bizlere ihtiyaçları olmadıki çağrılmadık? Yoksa sizler bir yerlere gidiyorsunuzda vekiller ve bakanlar sizlerle ilgilenmiyormu? Yoksa Emetimizin 5 bin oyuna ihtiyacımız yokmu diyorlar? Komşumuz Simav kşu  beldesi gibi tavrımı koymamız gerekiyor hizmet almak için? “dedi.

            Hükümetin taşeron işçilere verdiği kadro sözünüde yerine getirmediğinin altını çizen Hamamcı;” Kadrodan vazgeçtik, taşerondan işçi çıkarmaları görmeye başladık.İşçiler çıkarılma korkusu yaşıyor.Siz yönetciler işçi kardeşlerimiz bu endişeyi yaşarken,ilçe başkanlığı seçim derdine düşüyorsunuz.İktidar olmak demek  milletin sorumluğunu  üzerine almak demektir. Bizler sizlerde bu sorumluluğ 15 senedir göremedik.Cumhurbaşkanımız Erdoğan sayesinde 15 yılı iktidar olarak geçirsenizde artık deniz bitti.Bu millet sizden  hizmet bekliyordu.Her türlü yetkiyi vermesine rağmen beceremediniz.Bu milleti oyalamayıp,çekin gidin.Heyelandan göçen yolun açılması için bile gayret göstermeyen  başkan ve yönetiminin Emete verebileceği hiçbir şey yoktur.Bu böyle biline.”dedi.

            “Akıllı bir mümin bir sokulduğu delikten bir daha sokulmaz” hadisinide hatırlatan Hamamcı, “SP olarak tekrar bir hatırlatalım istedik. Emetin gündemi sadece ilçe başkan ve yönetimin kim olacağı ise ya hiçbir dert tasa kalmamış demektir,yada halk hala uyutulmaya devam ediyor demektir “dedi.

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN