Tavşanlı'da Yapılan 2 Düğüne Emetliler Akın Etti!

Emet ilçesi siyaset ve bürokratları hafta sonu Tavşanlıda gerçekleştirilen 2 farklı düğünde bir araya geldi.

PAYLAŞ

Emet ilçesinde bu yıl yaşanan düğün salonu sorunu üzerine Tavşanlı'da yapılan düğünlerin sayısı hergeçen gün artıyor.
Son olarak hafta sonu Emet belediyesi Zabıta Amiri Mustafa Gökçe’nin oğlu Ramazan Gökçe ve Kadriye Elibol (Gökçe)’nin düğünleri Bimpaş düğün salonunda gerçekleştirilirken, Emetli vatandaşlar düğüne akın etti.


Siyasetçisi bürokratı, işçi ve memur ve esnafı Zabıta amirinin oğlunun düğünü için Tavşanlıya akın ederken kalabalık bir düğün sonrası genç çift dünya evine girdi.

GENÇ FENERBAHÇELİLER BAŞKANININ RENKLİ DÜĞÜNÜNDE TAVŞANLI'DAYDI
Tavşanlıda Pazar günü ise ilçenin sevilen esnaflarından Serbest Mali müşavir muhasebeci Mehmet Uzun’un oğlu Ali Rıza Uzun’un düğünü vardı.
Aynı zamanda Emet Genç Fenerbahçeliler derneği başkanı ve Fenerbahçe kongre üyesi Ali Rıza Uzun ve eşi Selinay Çakıroğlu (Uzun) Şehrar havuzbaşı kır düğün salonunda yapılan düğünle dünya evine girdiler.

ÜNLÜ SANATÇI SİNCALI ERKAN’DA SAHNE ALDI
Genç Fenerbahçeliler derneği başkanı Ali Rıza Uzun’un düğününe Ege bölgesinde çok sayıda Fenerbahçeliler dernekleride katılırken, Emet li vatandaşlar yine düğüne akın etti.
Emetli yerel sanatçılardan Muammer Akyol sahne performansı ile hareketli geçen düğünde; Yılmaz Erdoğan’ın yazıp oynadığı İnci Taneleri dizisi ile meşhur olan Sincalı Erkan’da sahne aldı. Ünlü sanatçı diziyle özdeşleşen parçalarını seslendirirken, düğün yoğun bir katılımla geç saatlere kadar sürdü.
Her iki düğünede katılan Emet belediye başkanı Mustafa Koca gençlerin nikahlarını salonlarda kıydı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN