TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 172. GURUR YILI EMET İLÇESİNDE KUTLANDI

Emet ilçesinde Türk polis teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü programı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçesinde Türk polis teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü programı gerçekleştirildi.

Emet 15 Temmuz demokrasi meydanında İlçe Emniyet müdürlüğünce  Atatürk büstüne çelenk koyma merasimi ile başlayan törenlere İlçe Emniyet müdü

R vekili Gökhan Yıldırım,Belediye başkanı Mustafa Koca, İlçe Milli Eğitim müdürü Mustafa Cöre, daire müdürleri,mahalle muhtarları ve polis mensupları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Emet ilçe emniyet müdür vekili Gökhan Yıldırm yaptı .Yıldırım 1845 yılında kurulan şanlı teşkilatlarının hassas dönemlerden geçtiği şu günlerde sağduyulu yaklaşımı ve soğuk kanlı tavrıyla herkese örnek olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Şanlı teşkilatımızın  kuruluşunun 172. yıldönümünü kutlarken özellikle geçirmekte odluğumuz çok hassas dönemlerde provakasyon eylemlerine karşı gösterdiği sağduyulu yaklaşım ve soğuk kanlı tavrıyla herkese örnek olmakta ve ülke genelinde din,dil,ırk ayrımı gözetmeden vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir arada yaşamasını sağlama ve sağlanan bu ortamı kararlı bir şekilde devam ettirmektedir.

Vatanımızın milli birlik ve beraberliğinin sağlanmasında,Anayasal düzenin korunmasında halkımızın huzur ve güveninin temininde,insan haklarına saygılı,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti prensiplerine bağlı kalarak hizmet veren teşkilatımızı ve teşkilat mensuplamızı kutluyorum. Bu vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anarken,hayatının en güzel yıllarını  bu uğurda harcayarak emekli olan teşkilat mensuplarını ve halen görevi başında onurl bir şekilde hizmet veren mesai arkadaşlarıma  ve onların fedakar eş ve çocuklarına,sağlık mutluku ve başarılar diliyorum.”

Emet emniyet müdürlüğü teşkilatı daha sonra ilçe mezarlığına giderek Şehit polis memuru Emetli Yusuf Kayalı’nın mezarını ziyaret etti. Daha sonra ise Emniyet müdür vekili Gökhan Yıldırım ve teşkilat hizmet binasında kutlamaları kabul etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN