TÜRKİYEYİ DOLANDIRDILAR EMET'TE YAKAYI ELE VERDİLER

Emet ilçesinde ülkenin çeşitli yerlerinde sahte altın dolandırıcılığı yapan şebeke Emet ilçesindede en son bir kuyumcuya sahte altın satınca yakayı el verdiler.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçesinde ülkenin çeşitli yerlerinde sahte altın dolandırıcılığı yapan şebeke Emet ilçesindede en son bir kuyumcuya sahte altın satınca yakayı el verdiler.

            Emet zafer meydanında  2 gün önce Ahmet Ciner’e ait kuyumcu dükkanında sahte altın satan  şahıs Emet emniyet ekiplerinin kısa sürede teşhis ve bilgilendirmeleri ile Manisa Kula ilçesinde yakalandı.

            Emet ilçesinde  kendisine sahte bilezik  satıldığı ihbarı üzerine kuyumcuya gelen Emet emniyet müdürlüğü ekipleri güvenlik kameralarından şahsın ülke genelinde sahte altın dolandırıcılığından  birçok dosyası bulunan Ayhan K. Olduğunu belirledi. 50 kadar gerçekleştirilen benzer  olay nedeniyle aranan  Ayhan K.’nın eşkalini   tüm illere bildiren ekiplerimiz şahsın Manisada yakalanmasını sağladılar.

            Şahısların şüphe uyandırmamak adına çeşitli kuyumcularda birer ikişer bilezik bozdurdukları öğrenilirken,Emet ilçesinde de kuyumcuya 2500-3000 TL tutarında sahte bilezik sattıkları tespit edildi. Emet emniyet müdürlüğü personelinin titiz çalışması ve kısa sürede eşkal belirleyerek bilgilendirmelerini yapmaları ile dolandırıcılar kısa sürede yakalandı.

            Emet emniyet müdürlüğü ekiplerince Manisa Kula’dan Emet’e getirilen Ayhan K. ve suç ortaklarından Ahmet K.Emet devlet  Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emet cumhuriyet savcılığına çıkarıldılar. Sanıkların savcılıktaki soruşturmalarının devam ettiği öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN