BBP EMET İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

BBP Emet ilçe başkanı Cemal Tanrıkulu yaklaşan sendika şube başkanlığı seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıklayarak partisindeki görevinden istifa etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Büyük birlik partisi başkanı Cemal Tanrıkulu  Madeniş sendikası başkanlığına aday olarak partisindeki görevinden istifa etti.

Bir basın açıklaması yapan başkan Tanrıkulu önümüzdeki aylarda yapılacak  olan Hisarcık madeniş sendikası şube başkanlığına aday olduğu için partideki görevinden istifa ettiğini açıkladı.Açıklama şöyle;

"Büyük Birlik Partisi Emet İlçe Yönetim Kurulumuz, Üyelerimiz ve Gönüldaşlarımızla Birlikte Şahsıma göstermiş oldukları destek ve teveccühle beraber 8 Yıldır Büyük Birlik Partisi Emet İlçe Başkanı olarak bulunduğum görevimden bugün itibariyle Maden İş Sendikası Hisarcık Şubesi Başkan Adaylığı için İstifa etmiş bulunmaktayım. Sendika Başkan Adayı olarak, önümüzdeki günlerde hedeflerimiz, projelerimiz ve proğramımızla ilgili daha detaylı açıklamalarda bulunacağım. İlk olarak şu aşamada şunları söyleyebilirim; Bizler alışıla gelmiş Sendika kalıplarının dışında ama Aslında olması gerektiği gibi bir Sendikacılık yapacağız.Üyelerinin Çalışma hayatı ile ekonomik, sosyal ve demokratik haklarını koruyan, kollayan ve gelişmesi için mücadele eden, Üyelerinin güvendiği, inandığı, saygın ve etkin bir Sendika Yönetimi olacağız. Adaylığımız sadece Sendika Yönetimine Adaylık değil; Hak ve Adalet üzerine, Mücadeleye dayalı, Gücünü Varlık Sebebi olan Üyelerinden alan bir Sistem alternatifiyle , uyanan İşçi Sınıfının Sesi ve Adayı olacağız.Sendika Seçimi kazanmış olmaktan öte İşçinin kazanacağı, Emek ve Alın terinin Hak ettiği değeri bulacağı bir Sistem üzerinde çalışacağız.Bu nedenle şimdiden şunu rahatlıkla ve gururla söyleyebilirim ki “Biz Kazanırsak; İşçi, Emekçi, Madenci, Alınteri Kazanmış olacak.." Değerli İşçi Kardeşlerimden çıkmış olduğumuz bu yolda desteklerini bekler, saygılarımı sunarım. Tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı da en içten duygularımla tebrik ediyor, Bayramın Üllkemize, Milletimize, Ailemize ve Tüm İslâm Âlemine hayırlara vesile olarak, barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini Yüce Allah’dan(C.C.) niyaz ediyorum."

M.Cemal TANRIKULU KİMDİR?

1978 Kütahya / Simav Doğumlu. İlköğretimini Simav / Gökçeler Köyünde​ bitirdi. Ortaokulu Simav Lisesi Orta Kısmında okudu. Liseyi İzmir / Aliağa Çok Proğramlı Lisesi Petrokimya Bölümü Mezunu olarak tamamladı. Üniversiteyi Kocaeli Üniversitesi M.Y.O. Rafineri ve Petrokimya Bölümünde okudu.Rafineri ve Petrokimya Teknikeri olarak Mezun oldu.Askerliğini Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda yaptı. 2003 yılında Eti Maden A.Ş. Emet Bor İşletmesinde İşe başladı.2007-2011 yılları arasında İşyeri Temsilcisi ve Baş Temsilcisi olarak görev yaptı.Emet Bor İşletmesinde Proses Kontrol Operatörü olarak çalışmaya devam etmektedir.Evli ve 3 Çocuk Babası.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN