VATANDAŞ ELEKTRİK FATURALARINDAN DERTLİ

Emet ilçesinde elektrik faturalarının 2 aydır okunmadığını belirten vatandaşlar hafta sonu Pazar günü saat okumaya çıkılması ve bulunamayan aboneler için kağıt bırakılmasınada tepki gösteriyor.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçesinde elektrik faturalarının 2 aydır okunmadığını  belirten vatandaşlar  hafta sonu Pazar günü saat okumaya çıkılması ve bulunamayan aboneler için kağıt bırakılmasınada tepki gösteriyor.

            Kış aylarının girmesi iel birlikte zaten yükselen elektrik faturalarının okunmaması  ileriki aylarda daha yüksek memblalarda faturaların gelmesine neden oluyor. Bazı vatandaşlar konu ile ilgili olarak gazetemize konuşarak;” .Bu pazar tatil olmasına rağmen iş yerlerinde sayaç okumak için gelen görevliler doğru dürüst sayaç okuyamadılar.Mahallelerde aylardır sayaç okunmadan ekipler geçiyor.Akıllı sayaç okumasını bilmeyen yaşlı,garip insan mağdur oluyorlar.Aylardır sayaçları okunmayan insanlar yüksek tarifelerden para ödemek zorunda kalıyor. Vatandaş derdini anlatacak merci de bulamıyor.Aynı sıkıntılar doğal gazda da yaşanıyor. Vatandaş sayaçlarını kendileri yazıp çini gaza gidiyor.Buradan şikayetler çok.”dediler.

            Akpınar Mahalleis muhtarı İlhan Özdemir’de düzensiz okunan faturalar nedeniyle halkın mağdur olduğunu belirterek Oedaş yetkililerine durumu bizzat ilettiklerini ifade etti.

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN