VE HÜSEYİN DOĞAN MÜHÜRÜ ALDI

AK parti Emet 6. olağan kongresini gerçekleştirilirken 18 aday arasında başkan adayı gösterilen Hüseyin Doğan, başkanlığa seçildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

AK parti Emet 6. olağan kongresini gerçekleştirilirken 18 aday arasında başkan adayı gösterilen Hüseyin Doğan, başkanlığa seçildi.

Emet termal resort Emeti hatun salonunda gerçekleştirilen kongreye Ak parti İl başkanı Ali Çetinbaş yanı sıra, Milletvekilleri Prof.Dr. Vural Kavuncu,Şükrü Nazlı,Ahmet Tan,il genel meclisi başkanı Musa Yılmaz,  ilçe parti başkanları, Emet stk temsilcileri, belediye meclis üyeleri İl genel meclisi üyeleri, ve bazı siyasi parti ilçe başkanları, partililer katıldı.

Divan oluşumu ile başlayan kongre divanın görev almasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Daha sonra Ak parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongre mesajını içeren videosu sunuldu.

Açılış konuşmasını  yapan Emet Ak parti İlçe başkan vekili Etem Çamurlu görev aldıkları  dönem zarfında ilçeye kazandırılan hizmetler hakkında bilgiler verirken, görev yaptıkları yönetim kurulu  arkadaşlarına teşekkür etti.

Kongrede konuşan İl genel meclisi başkanı Musa Yılmaz,  Emet ve köylerine  il özel idaresi vasıtası ile yapılan kanalizasyon,alt yapı ve sıcak asfalt çalışmalar çalışmaları hakkında bilgi verdi.Yılmaz Emet’n 37 köyüne birlikten yapılan yardım ve yatırımın 1 milyon 600 bin tl olduğunu ifade etti.

Kütahya Belediye başkanı Kamil Saraçoğlu 2002’den itibaren görevde oldukları partisinin eğer başarılı olmasaydı,hizmet vermeseydi bugün bu salonun doldurulamayacağını belirtti. Saraçoğlu bu güne kadar verilen sözlerin zaman kaybı olsa bile mutlaka yapıldığını belirtti.

Ak partinin Milletin sesi,nefesi ve milletin kendisi olduğunu belirten Ak parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan,  başkanlık sisteminden sonra görev ve sorumluluklarının arttığını ve seçim kazanmak istiyorlarsa yüzde 51 lerin üzerini hedeflemeleri gerektiğine vurguladı.

 İlk göreve geldiği günden itibaren Emet’in öncelikli sorununun yol ve iş olduğunu vurgulayan  Ak parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu, yol çalışmaları hakkında bilgi verirken, iş konusunda da Etimaden vasıtası ile Emet ve Hisarcıkta son dönem dekapaj ve baraj yapım inşaatları ile birlikte bir yıl içerisinde  650 kişiye istihdam yaratıldığını söyledi. Sağlık konusunda Emet’e doktor atamaktan çok,atanan doktorun ilçede kalma konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirten Kavuncu,77. dönem atamalarında devlet hastanesi ve Aile sağlık merkezine toplamda 7 pratisyen hekimi atama kadrosunun çıktığını söyledi.

Afyonda yapılan AK parti istişare toplantısında bizzat Cumhurbaşkanına bor madenleri konusunda 3 taleplerini içeren dosya sunduklarını ifade eden Ak parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı , Emetin aldığı kamu yatırımlarının Kütahyada en fazla olan ilçe olduğuna vurgu yaptı.Nazlı, Emetin Kütahya içersinde nüfus yoğunluğuna dikkat çekerek,Emet ile ilgili  yatırım ve projelerinin katlanarak devam edeceğini sözlerine ekledi.Nazlı bir Stk başkanının Ankara’dan yaptığı açıklamaları talihsiz bir açıklama olarak değerlendirdiklerini ifade ederek bilgi sahibi olmadan yapılan açıklamaların ile zarar verdiğine vurgu yaptı.

Kongre ile 2019 seçimlerine start verdiklerini belirten Ak parti il başkanı Ali Çetinbaş Emet’te sıkça sorun yaşadıklarını,ama her defasında coşkuyla karşılandıklarını ifade etti. Çetinbaş, yeni ilçe başkanları Hüseyin Doğan ile beraber el ele verip, her ay Emet ilçesini Milletvekilleriyle ziyaret edeceklerini, Köy köy gezip davalarını anlatacaklarını belirtti. Emet'in eksiklerini gidermek için çalışacaklarını belirten Çetinbaş,yeni yönetimin daima arkasında olduklarını belirterek başarılar diledi.

Mevcut yönetimin faaliyet raporları, denetim raporlarının okunduğu kongrede toplu resim sonrası oy kullanma işlemine geçildi.

Yapılan kongrede Hüseyin Doğan başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu;”Muhsin Erensoy,Murat Uyanık,Süleyman Ciner,Şükrü Yavuz,Hüseyin Albayrak,Ramazan Sezer,Eyüp Çiftoğlu,Ahmet Gün,Nuri Özay,Murat Seval,Ethem Çamurlu,İbrahim Karaca,Melike Güler,Ayşegül Erdem”

NOT; Kongrede yapılan konuşmaların ayrıntılı haberlerini Salı günü gazetemizde okuyabilirsiniz.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN