DOĞAN : VİRA BİSMİLLAH DEDİ - A.Kadir Ekmekçioğlu

DOĞAN : VİRA BİSMİLLAH DEDİ


GÜNÜN SÖZÜ: Kim kime gaddarlık ve zulüm ettiyse er veya geç bedeli ödeyecektir.

Vira bismillah balıkçıların ava çıkmadan kullandıkları bir sözdür.Anlamı ise Haydi Bismillah dır.Beldiye başkanımız sayın Hüseyin Doğan yoğun tebrik kabullerinden fırsat bularak Akparti ilçe başkanı Süleyman Çiner ile üç Ankara çıkartması yaptı.İlkinde belediyemize bir hibe kamyon aldı.Diğer seferlerinde ise hastanemize bir kadın-doğum ,bir de iç hastalıkları uzmanı ataması yaptırdılar.Ayrıca bana beş bakanlıkta yaptığı temasların çok olumlu geçtiğini ve İnşallah en kısa süreçte belediyemizin kazanımlarının olacağı müjdesini verdi.Bende bunu sizlerle paylaşıyorum.

Başkan Doğan, belediyede de bazı görevlendirmeler yaptı.Uzun yıllar belediyemizde özverili çalışan bilahare uzun süre pasifize edilen İbrahim Hugül’ü başkan yardımcılığına,uzun yıllar belediyenin yükünü omuzlarında taşırken pasifize edilen Muhasebe ve hesap uzmanı  Ali Yücel tekrar görevine,uzun yıllar fen işleri müdürü olan Selçuk Küpçü de tekrar görevine geri döndü.Bu değerli personele yeni görevlerinde de başarılar diliyorum.Başkan Doğan tüm personeli ile yaptığın toplantıda;burada hepimiz azimle ve gayretle  ilçemiz ve halkımız için görev yapacağız.Başarırsak ki İnşallah başaracağız.Başarı hepimizin olacaktır.Başarımızda,başarısızlığımızda  ise hepimiz sorumlu olacağız.Dedi.

Doğan bazı personelin yerlerini değiştirmesine çatlak sesler geliyor.Bu yanlış.Bir başkan güvendiği ekibini kurması onlarla çalışması gayet normal.Bu geçmiş dönemlerde olmadı mı?

Çiçeği burnundaki bir başkan olan Doğan ve belediye meclisi ilçe pazarı ile ilgili yeni düzenlemelerde bulunarak seçim dönemimde halkın taleplerinin başında gelen zeytincileri tekrar eski yerine almış. Duyumlarıma göre ileride halk ve esnaflar ile yapacağı toplantılardan sonra ilçe pazarında esnafın ve halkın taleplerini de değerlendireceğini öğrendim. Güzel bir olay. Herşeyi halkla danışarak birlik içinde olmak istediğini söyledi. Uzun yıllardır bir türlü çözülemeyen çöp toplanması ve konteynerlerin çevresinin temizlenmesi demek ki istenirse olmuyormuş dedirtti.Başkan Doğan söz verdiği gibi ramazan bayramı tatilinde ilk halkla yüz,yüze toplantısı tertiplecek.Halkı da dinleyecekmiş. Haydi hayırlısı.Bizlerde belediye ile ilgili konularda dedikodular yaparak değil.Doğru ve gerçekleri yetkililere iletirsek huzurlu ve güzel bir Emet’i oluştururuz İnşallah.

BİRLİK OLMAYA MECBURUZ

Gerek Emet,gerekse Hisarcık yıllardır ihmal edilmiştir.Bir Bor madenimiz olmasa halimiz perişandı.Bu iki komşu ilçeye doğru dürüst bir yeni iş sahaları açılmadığı gibi Bor işletmemize yöreden işçi hak etti kadar işçi alınmadı.Bu bir.

İkincisi diğer ilçelerde organize sanayiler kurulurken Emet ve Hisarcık üvey evlat misali dışlanmıştır.Bunun telafisi için devletimizden ve hükümetimizden iki ilçe arasında bier organize sanayi kurmasını hassaten istiyoruz.

İnşallah en kısa zamanda Emet ve Hisarcık ilçelerinin akil insanları bir araya gelerek yörenin kalkınması için elbirliği yaparak çalışması yararlı olacaktır. Olmaya da mecburuz.

Hafta başında mübarek ramazan ayı başlıyor.Allah nasip ederse de ilk orucumuzu tutacağız.Allah bu ayda yapacağımız tüm ibadetleri kabul etsin.Hayırlı ramazanlar.

 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Şub

Emet Gündemi

27Oca

Acı Gerçekler

14Ara

Körükçüler!

30Kas

Heyecan Dorukta

19Kas