Gelen Gideni Aratmasın! - A.Kadir Ekmekçioğlu

Gelen Gideni Aratmasın!


GÜNÜN SÖZÜ: Mavi güzelliktir.Yeni yılda her şeyiniz de mavi olsun.
İyisi ve kötüsü ile bir yılı daha geride bırakıyoruz.2021 özetleYecek olursak Covit-19 dünyamızı kasıp kavuruyor.Dünyamız da birçok ülkede iç savaşlar ve terör nedeni ile huzur yoktu.Ülkemizde de yine terörle mücadele,siyasette iç çekişmeler,ekonomik sıkıntılar,hızla artan ABD doları ve peşinden gelen iğneden ipliğe gelen zamlar yaşam şartlarını peşinden getirdi.Halkımız bunlar ile mücadele ederken tepede siyasetcilerimiz ise kamu otunun hiç tasvip etmediği iç çekişmelerini sürdürüyor.Altdakilerin ise canı çıkıyor.
İşsiz kişiler iş ve aş derdinde.Esnaflarımızı siftah yapmadan kepenk ve dükkan kapatıyor.Çiftçiler artan mazot,gübre ve yem fiyatlarından  dolayı artık üretemiyor.Dar  gelirliler pazarlarda  ve marketlerden çekildi.Tabiri caiz ise her evde yangın var.Dileğim gelen yıl  giden yılı aratmasın.
Tüm dünyamızı her türlü afetlerden ve asrın virüsü covit-19 dan korusun.Ülkemizde de vatanını mızı bölmek isteyen hainlere fırsat vermesin.Birlik ve beraberliğiğmizi bozmak isteyenlere de fırsat vermesin.Bu sıkınyılardan kurtulmamızın tek yolu var.Oda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir.
2021 yılında bazı yollarımız maalesef tamamlanmadı.Lakin ilçemizin yıllardır çektiği içme suyu için önemli adım atıldı.Projenin yapımıma yeni yılda başlanacak.
Emet ve Hisarcık lçelerinin beklenen birlikteliği ilk meyvesini verecek olan orta ölçekli küçük sanayi sitesi de 2022 başlayacak.Yöremizde yapılaçak sanayi yatırımları ile işsizliğe çare olacaktır.Yarım olan yollarımız da İnşallah 2022 de tamamlanır. Yıllardır taşeron eskiyen alt yapı yenileme çalışmalarıda yine 2022 de başlayacak.Uzun süre kamu oyunu meşgul eden Termal tesislerimizde 2022 de hizmete başlayacak.
TEBRİK EDERİM
İlçemiz kaymakamı sayın Hasan Çiçek ıiçemizdeki başarı çalışmaları nedeni ile iç işleri bakanlığınca taltif edilerek 1 nci sınıf kaymakamlar listesine atanmıştır.Çiçek kaymakamımızı tebrik ediyorum.İnşallah daha iyi makamlara da atanır.
KUTLAMA
Bir yılı daha geride bıraktık.Yeni yılın ilçemize ve üikemize hayırlar getirmesi dileği tüm okurlarımızın da yeni yılını kutluyorum.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Şub

Emet Gündemi

27Oca

Acı Gerçekler

14Ara

Körükçüler!

30Kas

Heyecan Dorukta

19Kas