NEDEN OLMASIN -

NEDEN OLMASIN


Geçen haftaki yazımın son bölümünde Amasra ve Safranbolu gezime hafif değinmiş Emet ile ilişkisini bu haftaki yazımda açıklayacağımı yazmıştım.

Şimdi diyeceksiniz ne alaka. Alaka şu:Allah vergisi bir şifalı su. Bor maden yatağı.Doğa harikası şirin mi şirin bir ilçe. İnsanları güzel,yediğin içtiğin doğal. Tertemiz bir ilçe.

Herkes birbirine saygılı ,sevgili. Tanımlayacak daha bir çok özellik. Ama en önemlisi Emet’i bir Safranbolu, bir Amasra yapacak birbirinden değerli özellikler varken Emet hala göç veriyor ve Allah vergisi imkanlarını  ne yazık ki kullanamıyor.

Yurt dışında bir yerde Emet’te olan doğal yosun kaynağı olsaydı inanın bir numaralı turizm cenneti olurdu.

Peki Emet neden olamıyor? Akıl  desen akıl var. Para desen var. İmkan desen o da var. İşin pratiğe geçmesi gerekiyor. Yani düğmeye basılması.

Kim basacak? Kim mi basacak? Siz Emetliler. Milletvekilleriyle, kaymakamı, belediye başkanıyla. Siyas iparti temsilcileri STK’larıyla. Esnafı memuruyla. İşçisiyle öğrencisiyle. Çok fazla birşey yapmanıza gerek yok. Sadece bir ekiple düğmeye basacaksınız.

Bunun için siyasi görüşü ne olursa herkes elini taşın altına koyacak. Eleştirmeyecek destek olacaksınız. Herkes üzerine düşen görevi yapacak. Sayın Kütahya milletvekilleri, sayın Emet kaymakamı, sayın Emet Belediye Başkanı. Sayın STK başkanları. Sayın siyasi partilerin temsilcileri. Sayın Emetli iş adamları. Kısacası Emet sevdalıları.

Allahın sizlere sunmuş olduğu doğal kaynakları yerinde kullanarak Emet’i yeniden yaratın. Turizm cenneti yapın. Dediğim gibi sadece doğal yosun kaynağıyla bile bir cennet yaratabilirsiniz.

İyi bir PR çalışmasıyla yapamayacağınız bişey yok. Yeterki isteyin. Yeter ki yüreğinizi ortaya koyun. Siz kazanın. Yurt içinden ve dışından turistler aksın Emet’e.Şifa bulsunlar. Allah vergisi doğal kaynaklarla mucizeler yaratın.

İnanın bu zor değil. Yeterki isteyin.Ben Asuman Düzelli olarak sizlere söz veriyorum. İmkan verildiği takdirde elimden geleni Emet için yapacağım. Şimdi haydi diyorum. Var mısınız? Vekiliyle başkanıyla,esnafıyla STK’sıyla...Emet’i turizm cenneti yapmaya…

 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
07Mar

NEDEN OLMASIN

28Şub

BİLİYOR MUSUN?

17Şub

ARKADAŞLIK VE DOSTLUK

07Şub

ÖNCE EL VE GÖNÜL BİRLİĞİ

31Oca