EMETİN DELEGESİ OLMAK... - Ercan Kolku

EMETİN DELEGESİ OLMAK...


    

24 Haziran erken genel seçimleri için partilerin adaylık süreci devam ediyor. Haliyle iktidar olduğu için Ak parti yine adya rekoruna koştu. Kütahyada 59 ülke geneli 7.329.Bunun 5 bin 997  erkek,1332’si bayan.

                Kütahyada 59 adaydan 5’i  Emetli hemşehrilerimizden oluşuyor. İsmail Elmacı,Tuğba Mecit, İsmail Tusun,Hüseyin Kasap ve Ahmet Hamdi Oktay…

                Bu Cumartesi temayül yoklamalrında Kütahya ve ilçelerindeki delegeler gönüllerindeki milletvekillerini 5’er isim yazıp sandığa atacak. Gerçi bu zamana kadar Ak partide temayülde kimler birnici çıktısa listeye bile giremedi.Öyle sağlam bir parti içi demokrasi var Ak partide!!!!

                Bizler ise EMET adına farkındalık yaratak için Emetli 100 delegenin  Emetli 5 ismi yazmaları gerektiğini düşünüyoruz. Her ne kadar siyasi bölge ayrımcılığı olmadığı iddiaları olsada, yıllar içinde gelişen ve geri kalan ilçelere bakınca bunun pekte inanadırıcı olmadığını, bizim Alaaatin ve bünyaminde biliyor.

                Emetli delege kardeşim…

           

Emetin kaç oyu var diyen milletvekili,  parti başkanları vs… zevatlara inat…

                Yıllardır ihmal edilen ilçene hizmet için…

                Emetin varlığını Kütahyada hissetirmek için…

                Emet dışında 40 bin hemşehrinin bu ilde yaşadığını hatırlatmak için…

                Cumartesi 5 Emetli adayı listene yazmalısın..

                Bu senin Emet siyasi tarihine karşı görevindir…

 

                               BU DALLAMALAR HİÇ EKSİK OLMAYACAK!

                Bir dost sohbetinde dedilerki, “ Siyasilerden biri Yeni Kaymakamı belediye ile işbirliği yapmamak adına nasihatta bulunmuş…!!”

                Bizlerde hemen cevabı yapıştırdık;” Hass s..tirrr……. Bunu kaymakama  Milletvekili dahi! Olsa diyemez… Nerde yaşıyoruz.

                Bizler Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneğini harekete geçirerek ilçedeki tüm parti ,dernek, mülki ve yerel idareleri Emet için ortak çalışmaya zorlarken böylesi DALLAMALAR asla kamuoyunda prim bulamaz.

                Böyle bir olaya ihtimal vermediğimiz gibi yeni atanan  kaymakamımızında  bu tür söylemlere asla  kulak asmayacağına inanıyoruz.  Amaç mehlemönü ağzıyla  ortalık karıştırmak… Ne parti ilçe başkanlığı,ne il başkanlığı nede herhangi bir yetkilinin Kaymakam beye böyle bir şey demeye ne cesaretleri nede hadlerinin olmayacağını düşünüyorum.

                Hiçbir şahıs Emet menfaatlerinin üzerinde değildir… Nekaymakam,ne belediye başkanı,ne siyasi parti başkan ve temsilcileri… Halkın hatırının üzerine hatır yoktur.Bizler Emet belediyesi ile Emet Kaymakamlığının ortak işbirliği yaparak başta hükümet  arkası katlı otopark olmak üzere bir çok alanda proje yapması için çaba gösteren insanlarız.Yerel ve kamunun gücünü birleştirerek Emet halkına hizmet verilebilmesi için mücadele ediyoruz. Allahın izniylede bunu başaracak güçteyiz. Bu tür dallamalara rağmen Emet artık ilçeye hizmet söz konusu olduğunda hep bir aradadır.

                Bu tür Dallamalara idareciler fırsat vermeyecektir… Veren olursada zaten Emet halkı önündede hesabını verecektir.Ama bir gerçek daha var… Böylesi nifak tohumu sokmaya çalışan  DALLAMALAR’ı kamuoyunada ifşa etmek gerekirki, herkes  ne mal olduklarını öğrensin. Ve niyetleri ve hedefleiri ne ise milleti birbirine düşürerek varmak istedikleri hedeflerinin önü kesilsin.

NOT; Keşke varsa böyle bir DALLAMA savcılığa gitsede hakkımızda suç duyurusunda  bulunsa. Bana dallama dedi dese… Bizde dallamalığını tescil ettirversek… Ama nerde…Bilirsiniz dallamaların yüzde 99’u korkaktır…

 

               

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
28Nis
25Nis
06Nis

21 GÜN KONUŞURUZ!

18Şub
28Oca

Muhtarlar Emet Survivor'da