HEPİMİZ ARTİST OLDUK! - Ercan Kolku

HEPİMİZ ARTİST OLDUK!


Sinema ve dizi filmleri bir yerleşim yerinin en etkin tanıtım yöntemlerinden biridir. Yerleşim yerinin sinema çevrilmeye uygun doğal platformları stüdyo olarak kullanılırken,  kentinde kuvvetli bir tanıtımını yaparlar.

            Emet termal resort sponsorluğunda ve  ünlü sinema ve dizi oyuncusu sayın Yusuf Atala’nın direk etkili olduğu  Kurt kapanı filmi ile Emet yerel ve ulusal basında gündeme gelmeye başladı.

            Magazin etkisi yansıra Yeşim Salkım,Yusuf Atala,Ümit Acar, Eren Vurdem, Gaye  Turgut,Orhan Milli gibi ünlü sinema ve dizi oyuncuları Emet ilçesinde çalışırken,ilçemizinde tanıtımına ciddi katkı sağlamış oluyorlar.

            Emet halkının yer yer figüran olarak yer aldığı film çekimleri ilçede farklı bir heyecan yaratıyor.Beyaz perdedin ve tv ‘lerden tanıdığı sanatçıları bazen merkez cami musallasında film çekerken,bazen tahtalıya pikniğe gittiklerinde film çekerken gören halkın memnuniyeti sosyal medayada paylaştıkları resimlerden belli oluyor. Şelaleye çay içmeye,markete alışverişe gidenler ünlü oyuncuları karşılarında görünce mutlu oluyorlar.

             Sanatçı Yusuf Atala daha önce geldiği ilçemizde  halkın ilgisi ve misafirperverliğinden memnun olduğunu belirtirken yöneten arkadaşına Emette film çekilebileceğini ifade ediyor Yönetmen Yüksel torun’u Emet ilçesine getiren Atala, Emet termal resort, Karadereli şirketler grubu Orhan Karadereli’nin sponsorluğunda filmi Emette çekmeye karar verdiler. Ve Emette kurt kapanı macerası başladı.

            Kasım ayı sonunda vizyona girecek film ile Emetimiz ve yerli dsinema oyuncularımızıda beyaz perdede izlemiş olacağız.

            Memleketimiz için bu sıcak yaz günlerinde ruhumuzu serinleten bir etkinlik odlu film çekimleri…Filme sponsor olarak Emet’te çekilmesini sağlayan başta Orhan Karadereli olmak üzere, Emet termal resort yönetimine, yönetmen  Yüksel Torun ve sanatçı Yusuf Atala’ya şükranlarımızı sunuyoruz.

           

           

                       

 

 

            AK PARTİ ADAYLIĞINDA İŞLER DURGUNLAŞTI!

 

 

            Alışmıştık her gün birkaç aday açıklamaya.Ama bu ara işler kesat…Resmi 16’da kaldık.

            Bize hep soruyorlar kim olur diye?

            Veya gelişmeler nedir diye…

            Valla gelişmeler dedikodudan öte bir anlam ifade etmiyor.Yok falanca araya girmiş işlem tamammış… İl  adayları 4’e 5’e düşürmüş…  Ankara şu adaya sıcak bakmıyormuş ( Daha önce yazmıştık.Sayın Erdoğan her yeri bırakın önce Emet’i halledin demiş…Geri kalan 956 ilçe 81 vilayet kolay iş demiş!)

            Emet’te her akşam siyasi dedikodu furyası hızla devam ediyor. İstişareler, telefon görüşmeleri, ajanlıklar derken  hareketlilik tam gaz.

            Ama bazı adaylar başkan olacağına kesin gözüyle bakıyor olmalı ki yönetimini bile oluşturmaya başlamış.Uygun gördüğü kişilere gidip yönetime girme teklifi yapıyormuş.( Bu arada AK parti yönetimi 20’den 15’e düşüyor)

            Eskisi yenisi Ak partide bu hareketlilik devam ederken  bir  film çekimide partide yapılıyor… Emet’teki çekilen film Kurt kapanı adını taşırken siyasi anlamda bizim filmin adı ise KURTLAR SOFRASI….Eski kurt politikacılarında rol adığı filmin aksiyonu çok sonu ise çoğu için drama…

            Bu sofraya kim oturur,kim çerez olur kalkar bekleyip hep birlikte göreceğiz.

 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Şub
28Oca

Muhtarlar Emet Survivor'da

17Oca
17Ara
29Kas