JÖLE SATIŞ BAYİLİĞİ EMET'TE İŞ YAPARMI??? - Ercan Kolku

JÖLE SATIŞ BAYİLİĞİ EMET'TE İŞ YAPARMI???


EMET’TE JÖLELİ GÜNLERMİ BAŞLIYOR

JÖLE SATIŞI İŞİNE ACİLEN GİRMEK LAZIM

Bilindiği üzere Etimaden işletmeleir varlık fonuna devredildi. Daha önceden Etimaden işletmeleri yönetim kurulu patronken,şimdi varlık fonu yönetim kurulu Emetbor işletmelerinin patronu oldu.

Her türlü alım,satım,yatırıma bu kurul karar verecek… Kurulda kimler var derseniz; Yiğit Bulut, Kerem Alkin, Himmet Karadağ ve Oral Erdoğan artık Türkiye'nin çok büyük kurumlarını yönetecekler.

Baş danışman gazeteci ,ekonomist sayın Yiğit Bulut kamuoyunda “Jöleli yazar “ olarak bilinir.Saçlarına jöle sürmesinden işin siyasi jöleli yazılarına uzanan ve basında sık sık konuşulan ayrıca Yiğit Bulut manifestosuda bulunan YİĞİT Emetborun bir numaralı patronu…

Emetbora işe girmek için kimya mezunu olmak, istimlak yerlerinden tarla almak derken ir yenisi daha eklendi gençler….

Şimdi saçlara olabildiğince jöle sürmek!!!!

Emet ve Hisarcıkta 1000’den azla kimya mezunu odluğu düşünürsek bu jöle satış işine girmek baya bir karlı bir yatırım olacak gibi duruyor,siz ne dersiniz?

 

135 İŞÇİ ALINIRMI, ALINIRSA NE ŞARTLARDA?

Emetbor işletme müdürlüğümüzün 135 kadrolu işçi talebinin onaylandığına dair sağlam kaynaklardan bilgiler aldık.

Ne zaman alınacağı ve ne şekilde alınacağı önümüzdeki günlerde netleşecek olan alımların nasıl olacağına birde varlık fonu karar verecek.

Şahsım adına bu alımın yaşanan süreçler nedeniyle uzayacağını düşünsemde şimdiden Emet’te çok kimsenin kafasının ağrıyacağı bir gerçek…

Ne zaman alınacak? Nasıl alınacak?İstimlaklar,kpss şartları, ikametgah nasıl? Bölgesel mi,yöreselmi, ülkeselmi?

Kur’a mı? Parti tombalası mı?Yönetim kurulsal mı, nepotizmselmi?( Akrabam anla işte yaaa)

Yada,Adilce… Allahtan hak yemekten korkarak… Hak etmişler arasında mehlemönünde kur’a çekerek işçi alımı yapabilecek baba yiğitler yeniden hak dirilişi yapabilecek Ertuğrullar bekliyor bu memleket… Bu bekleyiş,diriliş gerçekleşecekmi?

Haa birde çok önemli bir şey daha var…

Bu ilçeden binlerce genci yine Ankara yollarına dökecekseniz vallahi Emet’te adamız diye gezmeyin…

Genel müdürlükten,pardon varlık fonu yönetim kurulundan isteyin 3 adam gelsinler o formalite sözlünüzü burada yapıp gitsinler… Yok öyle Ankaraya cacık yemeye götürmek…

 

TAVŞANLILI VE KÜTAHYALI KARDEŞLERİMİZİ UĞRAŞTIRMAYALIM!

 

Bu alımlar gerçekleşirse Tavşanlı ve Kütahyadan işe eleman alıpta işçi kardeşlerimizi servislere mahkum etmeyelim. Maazallah ömürleri yollarda geçen bu kardeşlerimiz yollarda heder olmasın! Alalım Emet ve Hisarcıktan işçilerimizi, hem işletmeyi servis ücret yüküne sokmayalım,hemde Tavşanlı ve Kütahyalı kardeşlerimizi mağdur etmeyelim. Günahtır…Ömürleri otobüs koridorunda ve fabrika bantları arasında geçip duruyor…Yazık!!!!

Derseniz ki Ercan,nerde hak hukuk, bölgesel ayrımcılık yapma falan …Onlara da var birkaç sözümüz ;

“Hadi ordan… Bize gelince Vatan Millet Sakarya… Kütahya bir bütündür… Emet’te ikamet deyince yol yok su yok abidik gubidik yok edebiyatı… Emperyalist ülkelerin 3. dünya ülkelerini sömürmesi gibi, “Komşuda pişer, bize baya düşer!!!” düşüncesindeki bölgeci vampirlerin ekmeklerine yağ çalmayalım…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
28Nis
25Nis
06Nis

21 GÜN KONUŞURUZ!

18Şub
28Oca

Muhtarlar Emet Survivor'da