NOT ALIN KARDEŞİM - Ercan Kolku

NOT ALIN KARDEŞİM


NOT ALIN KARDEŞİM……..

Emet KYK yurdu,Emet yeni devlet hastanesi yapımlarında mevcut milletvekili sayın Vural Kavuncu’nun emekleri çoktur…

Yol konusunda oldukça şansız olan vekil Kavuncu, kendi fiadesiyle hiç birşeyde zorlanmadı Emet Tavşanlı yolunda zorlandığı kadar… İhalke oldu firma battı…İhale oldu, yol göçtü…İhale oldu Tüm Türkiyede  ihaleler oldu. Velhasıl  yol denilince Kavuncu da illallah dedi yaşanan şansızlıklara…En son yol 2ye bölündü…Tvaşanlıdan Emete bir…Emet’ten Tavşanlıya iki…  İki ihalenini yakası bir türlü bir araya gelmezken, bakalım 12 Haziran da ne olacak?

 

Gençlik merkezi deyince mevcut milletvekili sayın Şükrü Nazlı çok emek verdi…Konu ile ilgili defalarca ilçeye geldi…  İş Etimadene yüklenirken , Emete kültür merkezi kazandırılması sonuca ulaştı…

İshak Gazel… Sayın Gazel’in ilçemize en büyük kaznaımı Doğal kaynaklar ve madne teknolojileri mesleki ve teknik lisesi oldu.. 16 derslikli yeni bir okul, 100 kişilik pansiyon ve dahi kapalı spor salonu…

Emete hizmet noktasında emeği geçen herkese halkımız adına teşekkürler…

AHMET TAN’DAN GEDİZ YOLUNU BEKLİYORUZ

                Ak parti Kütahya Milletvekili AhmetTan dan ise hem Emet,hem Hisarcık, hemde Gediz ilçemiz adına,Bakan Zeybekçi’ninde sözü olan Gediz-Emet yolu yapımını bekliyoruz. Sayın Tan Milletvekilliği döneminde bu yolu yaptırarak hem Emet hem Gediz Hemde Hisarcık olmak üzere 3 ilçeye hizmet vermiş olacaktır.

                ÇAVDARHİSAR YOL KRİZİ İÇİN KRİZ MASASI MI LAZIM?

                Yıllardır Emet-Çavdarhisar-Kütahya istikametinden yolcu taşıyan toplu taşıma araçlarında yaşanan sıkıntı malum… Ufak araçlarında geçiş izni için ilçe ve il trafik komisyonlarının onayı lazım… Emet onay verip,Çavdarhisar ilçe trafik komisyonu  vize vermeyince  ufak yolcu taşıma araçları trafiği durmuştu.

                Tekrar Emet iğlçe trafik komsiyonunna başvuran firma yetkilileri Emet’ten izin alırken, bu defa Kütahya il trafik komisionu kaç aydır toplanmadığından vize bekleme devam ediyor… İl trafik komisyonu güzergah izinin verince araçlar Çavdarhisar çevre yolunda indirme bindirme yapabilecek. Ha Çavdarhisara yine giremeyecekler o ayrı! İnşşallah çevre youlnda özellikle öğrenci indirme bindirme sonrası bir tatsız kaza yaşanmaz.Böyle bir durumda kimse bu vicdani sorumluluğn altından ömrünce kalkamaz…

Sayın Valimiz ilçeler arası gereksiz  tartışmaların yaşanmaması, halkın özellikle Emetteokuyan Sağlıkokulu öğrencileri Çavdarhisar’da okuyan tarım liseis öğrencilerinin mağduruyetlerini gidermelidir.

Bu konu Emet kaymakamı  sayın Hasan  Çiçek vasıtası ile Valiliğe aktarılmalıdır. Öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına ulaşmalarında başta Kaymakamlıklar olmak üzere herkes sorumludur.

                              

               

 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
28Nis
25Nis
06Nis

21 GÜN KONUŞURUZ!

18Şub
28Oca

Muhtarlar Emet Survivor'da