SUSTURUN ŞU CHP Yİ???? - Ercan Kolku

SUSTURUN ŞU CHP Yİ????


AMA LAF YETİŞTİREREK DEĞİL,İCRAATLA...
Ülkemizde sağlık alanında oldukça hızlı bir gelişme yaşandı. Bilhassa sosyal devlet anlayışı ile özel hastaneler dahil sağlık hizmetlerini seferber eden devletimiz eskiyle mukayese edilemeyecek seviyede Sağlıkta çağ atladı…
Atladı ama aynı şeyi Emet için söyleyemeyeceğiz. 
Bakınız yukarıdaki resim 1970 li yıllardan…Emet devlet hastanesi doktorlarından operatör doktor Haydar Sipahioğlu bir ameliyatta.. Şimdi ise Emet ilçemiz devlet hastanesinde bırakınız operatörü,uzman doktor sıkıntısından sevk istasyonu gibi çalışıyoruz.
2015 sonuna kadar cerrahı,kadın doğumcusu,çocuk doktoru olan Emet devlet hastanesinde şimdi bir uzman ve bir aile hekimimiz var. Pratisyne hekimlerimiz ise mevctut imkanlarda ellerindne gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Tabi işin riskinide düşünrseniz, çoğu hastalıktada sevkle ileç dışına gönderiyorlar.
KAVUNCU’DAN BEKLENTİLERİMİZ ARTMIŞTIR

AK parti Kütahya Milletvekilimiz sayın Vural Kavuncu’nun Emet aile ve toplum sağlığı merkezi, Emet yeni hastanesi için çalışmalarını yakınen bilenlerdeniz. Emet’te sağlık alanında fiziki yapının modernizasyonu, siyasi teşkilatlarımızın takipleri vekillerimizin destekleri ile belirli bir aşamaya geldi. Ancak doktor kadrolarının doldurulamaması ise iktidar partisinin karnesinin zayıf hanelerinde yer almaya devam ediyor..
Sayın Kavuncu’nun TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına gelmesi ise beklentilerimizi maksimum seviyelere çıkardı. Doktor talebi için komisyon başkanlığı nezdinde çalışan vekilimizin artık tabiri caizse suyun başında olduğu düşüncesi ile kadrolarımızın dolacağını ümit ettik.
Ancak ülkemizin yaşadığı gerçeklerinde etkisinin olduğuna inandığımız doktor kadro sıkıntılarını KEMİKLERİNE kadar hisseden nadir ilçelerden biri olduk. Komşu ilçemiz Hisarcık ile birlikte yaklaşık 35 bin insan sağlık konusunda gerçekten mağdur durumdadır.
CHP Uşak Milletvekili sayın Özkan Yalım’ın Meclis gündemine taşıdığı Emet uzman doktor eksikliği polemik konusu oldu. Sayın Kavuncu ise siyasi algı oluşturmak için gündeme getirildiğini kendilerinin ilgilenmediğini CHP’nin ilgilendiği imajı yaratılmak istendiğini belirtti. Bunu söylerken de sayın Yalım’ın memleketi olan Sivaslıdaki eksik doktor kadrolarından bahsetti.
Tabi iş sosyal medyada da uzadı. Kim haklı, kim haksız tartışmasındna halkın kazanımı olmaz. Partilerin çekişmesi bir yana Emet halkının beklentisi,gündeme gelen doktor sıkıntısının giderilmesi.
CHP, hakkımızı aradı diyende var,AK parti icraatlarını kötülemek,yok saymak istiyor diyende…
AK parti sataşmalara sessiz kalmadı diyende var, CHP’Ye gerekli cevabı vermedi diyende…
Ozaman bizde 14 senedir, silme Ak parti oy çıkaran Emet’te partilileri ve muhalefet edenlerede sözle değil icraatla cevap vermeniz adına diyoruzk;
SUSTURUN ŞU CHP’Yİ…AMA LAFLA DEĞİL...İCRAATLA... DOLDURUN EMET’İN DOKTOR KADROLARINI…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
28Nis
25Nis
06Nis

21 GÜN KONUŞURUZ!

18Şub
28Oca

Muhtarlar Emet Survivor'da