YENİ MOTORUNU TEST İÇİN EMET YOLUNU TERCİH ETTİ!

Bursa bölgesi milli Taekwondo antrenörlerinden Cengiz Engin yeni aldığı motorunu yolda test etmek için 176 km yol kat ederek Emete geldi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Bursa bölgesi milli Taekwondo antrenörlerinden Cengiz Engin yeni aldığı motorunu yolda test etmek için 176 km yol kat ederek Emete geldi.

Zaman zaman Rally lerede katılan araba ve motor yarışları tutkunu Engin, yeni aldığı motorunu test içinde Bursa-Emet yolunu tercih etti.Engin, Bursa,İnegöl,Domaniç,tavşanlı güzergahından  motorunu zorlu şartlarda test için bu güzergahı tercih ettiğini belirtirken;” Kısa bir Emet yolu  oldukça güzel bir gezi yapmamı sağladı. Emette benzin almak için girdiğim benzinlikçi,karnın açmı diyerek yemeğini benle paylaştı.Yolda gördüğüm bir çobanın ise 2 üniversite bitirmiş olması ve mütevaziliği  takdire şayandı.  Çoban Hasan saçında tokası,kulağında küpesi ile  3000 TL’ye devlette çalışmak yerine daha fazla kazandığını söylüyor,zeki bir insan.Emet ilçemizdede Taekvondo  ve Emet aşığı Hasan Akarsu kardeşimizi ziyaret ettik. Gerçekten kendilerinin ifade ettiği gibi, buralarda görülmesi gereken çok şey var. Havası sert, insanı mert bir memlekette motorumu test etmek için gelsemde birazda yaşamımı test etmiş oldum."dedi.

Emet ilçe bağlantı yollarının coğrafi zorluğu kadar,eski ve virajlı yol olması sebebiyle araç test deneme sürüşlerinde tercih edilmesi ilçemi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN